BAJDEN U VISOKIM DEČANIMA PORUČIO: Ovaj manastir i bratstvo u njemu su simbol onog što je potrebno Kosovu

Autor:

Vesti

01.11.2021

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manastir Visoki Dečani jedan je od najposećenijih manastira na Kosovu, a među brojnim međunarodnim posetiocima bio je i aktuelni predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden.

Republika

Foto: Twitter.com

Džo Bajden, predsednik Amerike u poseti manastiru Visoki Dečani

 

On je ovu svetinju posetio 2009. godine i u knjigu utisaka između ostalog napisao da mu je drago što ima priliku da poseti ovako lepo mesto, kao i da ovaj manastir i bratsvo u njemu predstavljaju simbol onoga što je potrebno Kosovu.

U postu na zvaničnom Tviter nalogu manastira Dečani danas su podsetili na posetu Bajdena i poručili da njegove tadašnje reči daju snažan podsticaj i predstavljaju trajno svedočanstvo iskrenog poštovanja.

Među brojnim međunarodnim posetiocima manastira Visoki Dečani bio je i aktuelni predsednik SAD Džo Bajden koji je posetio ovaj manastir 2009. godine. Njegove reči u našoj knjizi utisaka predstavljaju trajno svedočanstvo iskrenog poštovanja i daju nam snažan podsticaj”, poručuju iz manastira Visoki Dečani.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Koko

02.11.2021 06:41

Taj isti lik trebao bi ponovo da poseti Dečane i da se tamo pomoli i pomogne srpskom narodu na Kosovu a ne da mu odmaže..Sta reći o takvima sto jedno misle drugo rade.Moli se Bajdene u srpskim svetinjama jos ti nije kasno.Ako si već u mogućnosti spasi ovaj svet