PREDSEDNIK VUČIĆ SE OPROSTIO OD ĐOKIĆA: Poslednji pozdrav drugu i saborcu!

Autor: Republika

Vesti

29.10.2021

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oprostio se od Stevana Đokića, detektiva i analitičara kriminala koji je umro u 44. godini od korone.

Republika

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Aleksandar Vučić

Stevan Đokić preminuo je od posledica korona virusa u 44. godini! Poslednje dve godine bio je aktivni učesnik javnog života u Srbiji, kao analitičar aktuelnih dešavanja, posebno događaja vezanih za borbu protiv kriminala.

Đokić je bivši policajac koji je 2002. godine prešao u privatni sektor. Od tada, dugi niz godina profesionalno se bavio poslom privatnog detektiva i bezbednosnim savetovanjem.

Jedan od malobrojnih Srba koji je prošao osnovnu obuku za profajlera u Britanskom MI5.

Foto: printsceen

 

Bio je jedan od sekretara Svetskog udruženja detektiva, ali je početkom oružanih sukoba u Libiji, zbog javne podrške Pukovniku Gadafiju, ekspresno smenjen sa funkcije. Nedugo zatim, postaje član Ruske Asocijacije detektiva.

Bio je direktor Detektivsko Bezbednosne Agencije DBA ispred koje je više puta nagrađivan od strane državnih i privatnih institucija u Srbiji ali i u inostranstvu, a sada je direktor Kontra-Informativne Agencije DBA.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
avavspc

29.10.2021 14:15

Saborac u čemu !!!!?????

Zeljko

29.10.2021 16:44

Saučešće porodici, mnoge dobre ljude odnela je korona.