NAPREDNJACI DANAS SLAVE SVETU PETKU: Vučić pozdravljen aplauzom, ove godine domaćin Vladimir Orlić (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

27.10.2021

13:30

U prostorijama na Novom Beogradu, u prisustvu funkcionera i članova stranke, SNS danas obeležava stranačku slavu, Svetu Petku.

Tanjug/J.Ilić

Slava Svete Petke u prostorijama SNS

Obeležavanju slave prisustvovao je i predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić, a domaćin slave je ove godine funkcioner SNS Vladimir Orlić.


- Naša zaštitnica Sveta Petka okupila nas je ponovo na današnji dan, na najboljem mestu, da zajedno pogledmo period iza nas i vreme pred nama, ono što je bilo između prethodne slave i današnjeg dana - rekao je Orlić.

On je ocenio da je to bilo vreme napornog rada, i za narod i za državu.

 -Vreme velikih i teških izazova za ceo svet, a za nas ovde, vreme velike zahtevne borbe, kojoj smo pristupili sa velikom voljom, bez rezervi i kalkulacija, baš onako kako nas je sopstvenim primerom naš predsednik Aleksndar Vučić naučio i uputio da jedino ima smisla boriti se - rekao je Orlić.

On je naveo da smo kao narod pokazali da smo bili dostojni te borbe i da nismo zaboravili da i dalje umemo da budemo najbolji i najvredniji kada je najteže.

Orlić je rekao da je prošla godina bila teška, ali da je Srbija ostvarila ekonomski rast među najvećim u Evropi.

- To smo izborili i borimo se da tu vrtsu uspeha i ove godine ponovimo - istakao je Orlić.

On je dodao da se država borila za život i zdravlje, novim bolnicama, lekovima vakcinama.

 

Kako je primetio, svet prepoznaje rezultate Srbije i na tome joj čestita, dok i dalje ima onih koji bi, kako kaže, želeli da vide Srbiju slabu kao nekada, umesto snažne kao što je danas.

Tradicionalnom lomljenju kolača u sedištu SNS prisustvovali su i premijerka Ana Brnabić, ministar spoljnih poslova Nikola Selaković, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, zamenik gradonačelnika Goran Vesić, ministar unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aeksandar Vulin...

Komentari (10)

Loading
Radmila

27.10.2021 13:59

Srecna slava braco i sestre naprednjaci. Samo napred i gurajte.

Stevia

27.10.2021 16:02

Uspehe nizali, slavom se dičili! Srećna slava naprednjacima!

Luka

27.10.2021 16:38

Srecna slava naprednjaci, da je slavite jos dugi niz godina u zdravlju, miru i slozi. Hvala vam sto vodite svoju zemlju razumno i pravedno.