SONJA BISERKO POKAZALA KOLIKO CENI LJUDSKA PRAVA: Velika humanitarka se sastala sa Kurtijem u Prištini! (FOTO)

Autor:

Vesti

27.10.2021

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sonja Biserko, koja svakodnevno udara na predsednika Vučića i podržava politiku Marinike Tepić i Dragana Đilasa, sada je otišla korak dalje, u Prištinu, na srdačne razgovore sa Aljbinom Kurtijem, koji šalje Rosu na kosovske Srbe!

Republika

Foto: Republika

Sonja Biserko sa Aljbinom Kurtijem

Naime, premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti razgovarao je juče u Prištini sa predsednicom Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji Sonjom Biserko o saradnji i, kako navodi prištinska Ekonomija onlajn, dobrosusedskim odnosima na Zapadnom Balkanu.

Kurti je zahvalio Biserko na, kako je rekao, izuzetnom intelektualnom i građanskom doprinosu koji, smatra on, ona pruža već tri decenije.


Kurti je na sastanku, kojem su prisustvovali i direktorka Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji Izabela Kisić i Marko Baskin iz Centra za humanitarni dijalog, rekao da su trajni mir i dugoročna stabilnost u regionu cilj Prištine.

On smatra da je Evropska unija destinacija celog regiona.

Kurti je rekao i da su demokratizacija regiona, borba protiv organizovanog kriminala i korupcije, vladavina prava i suočavanje sa prošlošću "preduslovi za dobre regionalne odnose i saradnju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Solunac

27.10.2021 06:59

Treba je na Terazijama javno osuditi.i I sve kao ona izdajice srpskog roda I Srbomrsce..