NAPUŠTAJU BROD KOJI TONE?! Borović odjavio Vuka Jeremića, poznati advokat više nije u Narodnoj stranci

Autor: Republika

Vesti

26.10.2021

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Borivoje Borović napustio je Narodnu stranku Vuka Jeremića, prenose beogradski mediji.

Republika

Foto: Tanjug

Borivoje Borović i Vuk Jeremić

Borojević koji je jedan od poznatijih beogradskih advokata i čija kancelarija je vodila neke od medijski propraćeninijih slučajeva poput slučaja silovanja Marije Lukić, u Narodnoj stranci bio je na funkciji člana Predsedništva.

Kako prenose mediji, obrazlažući razloge zbog kojih je odlučio da napusti Jeremićevu partiju, Borović je naveo da želi u potpunosti da se posveti advokatskoj karijeri.

- Borović je odlučio da se povuče sa funkcije u Narodnoj stranci i da se u potpunosti posveti svojoj advokatskoj karijeri, te će i u budućnosti nastaviti da se bori i zalaže za demokratiju, ljudska prava i slobode kroz svoju primarnu profesiju - kazao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Anđela

26.10.2021 17:50

Jeremić je gubitnik.

Deda Nole

26.10.2021 20:24

Ocevidno problematican advokat koji je "namirisao dobru lovu" napusta stranku coveka koji je poznat po kontaktima iz svetskog kriminala da li je advokat ili lovac na lovu?