ZAŠTO VUČIĆ NOSI ROLKE? Tajkunski mediji od oblačenja predsednika prave aferu, A SADA JE OBELODANJENA CELA ISTINA!

Autor: Republika

Vesti

26.10.2021

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niskotiražni tabloid Danas od oblačenja predsednika Srbije Aleksandra Vučića pokušao je da napravi nacionalnu temu.

Republika

Foto: Tanjug/J. Ilić

Aleksandar Vučić

Kao što je Republika već pisala, ovaj tabloid pod kontrolom opozicije pokušao je da napravi medijski spin od činjenice da se šef države ponekad u javnosti pojavljuje noseći rolku.

U ovom propagandnom glasilu opozicije, naime, objavljen je tekst pod naslovom "Rolka predsednika Aleksandra Vučića - predizborni pokušaj ublažavanja stroge pojave", a sada je obelodanjeno i da je osnovna teza to teksta ništa drugo do čista budalaština.

- U Danasu je izašao ozbiljan tekst, na celoj strani zašto Vučić nosi rolke? To je tema od velikog značaja! Angažovali  su neke analitičare i modne stručnjake! Slatko sam se smejao jutros - kaže glavni i odgovorni urednik "Informera" Dragan J. Vučićević.

Republika

Foto: printscreen

Dragan J. Vučićević

Za gledaoce TV Pink, kako je rekao, ekskluzivno će otkriti otkud to da predsednik - nosi rolke:

- Jedan Vučićev bliski prijatelj mu je poklonio nekoliko rolki za rođendan koji je 5. marta. Kada su počeli hladniji dani, taj prijatelj, ujedno i moj drug, prebacio je Vučiću što dosad nije nijednom obukao rolke koje mu je poklonio. Vučić je tada počeo da ih nosi i to je odjednom postala nacionalna tema - kazao je Vučićević. 

Ističe da je ceo napad banalan i besmislen.

- Kažu kako rolkama ublažava strogi izgled. Ljudi, vi niste normalni! Pišu i da je naredio Ani Brnabić da nosi rolke, Bože sačuvaj! Oni kukavci ne znaju više čime da se bave. Neka nađu nešto konkretno, a ne rolke! Mi smo njihovom Đilasu našli tajne račune na više lokacija u svetu, našli mu milione evra! Koliko rolki može da stane u 619.688.269 evra koje je Đilas "zaradio" dok je bio na vlasti u Srbiji? - zapitao je Vučićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Bobili

26.10.2021 12:05

Sta fali sto nosi rolke? Sta je Djilasovcima, da li poludeli nacisto?

Odgovori 12 3
Anđela

26.10.2021 18:01

@Bobili - Sumnjaju da je rolka neprobojna. Pa im krivo.

Odgovori 11 2
Sasa

26.10.2021 12:31

Kad nekom lepo stoji i kad mu odgovara to sto obuce, zasto da ne nosi i rolke, a iz prilozenog se vidi da fantasticno Vucicu stoji rolka

Odgovori 11 5
Aco

26.10.2021 13:01

Nosi Vučić ono što mu se sviđa i po meni dobro mu stoji. A dokoni ljudi kao i dokoni popovi i jariće krste.

Odgovori 12 7