BAKIR IZETBEGOVIĆ HOĆE SUSRET SA VUČIĆEM! "Neće mi kruna sa glave pasti ako odem u Beograd"!

Autor: Republika

Vesti

26.10.2021

07:30

Predsednik SDA Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović potvrdio je danas da namerava da razgovara sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u narednom periodu.

Tanjug/AP

Bakir Izetbegović kaže da želi da se sastane sa Aleksandrom Vučićem

 

- Nismo još precizno dogovorili sastanak. Postoje otpori da se ode na taj sastanak, ali ja ću na taj sastanak otići. Ja ću otići na svaki sastanak koji može da spreči jedan loš scenario i mogu da utičem da se stvari smire i idu u pravom smeru - rekao je Izetbegović gostujući u programu FTV-a.

Na pitanje da li će sastanak biti u Banjaluci, Beogradu ili Sarajevu, naveo je da mu to nije važno, prenosi Klix.ba.

- Kruna mi s glave neće pasti ako odem u Beograd. Nameravam da razgovoaram i postignem ovo što sam kazao, da ne dođe do konflikta, da jedni druge bolje razumemo, da uskladimo interes. Da nije bilo SNSD-a i Dodikove politike ovo bi bila skoro normalna zemlja danas, sa puno viši, životnim standardom, bili bismo pred vratima EU i ušli bi u NATO - smatra Izetbegović, prenosi Intermagazin.

Komentari (13)

Loading
Goran

26.10.2021 08:07

Izetbegoviću srbine skloni se od Srba šta će ti. Dosta ste ih tlačili okreni se svome izmišljenom narodu i uživaj. Pusti se zajdničke države jači ste sami. Tu su turci, arapi i naravno neizbežni englezi druži se s njima kani se više Srba i hrvata bre. Šta ćeš ti u Beogradu a odakle ti kruna kad turban nosiš. Pusti se ćorava posla ti imaš svoju bosnu a Srbi imaju svoju zemlju.

Borislav

26.10.2021 09:03

Naravno, jer se svaki problem može rešiti dijalogom...

Brana

26.10.2021 09:42

Све се може решити разговором и мирним путем.

Bole

26.10.2021 10:08

Nece mu pasti kruna sa glave ako dodje.