JEREMIĆEV SARADNIK SE BLAMIRA ZA MEDALJU: Novaković objavio post na Fejsbuku, SMEJE MU SE CELA SRBIJA!

Autor: Republika

Vesti

25.10.2021

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pulen Vuka Jeremića i potpredsednik Narodne stranke Borislav Bora Novaković ne propušta priliku da ispadne glup društvu!

Republika

Foto: Tanjug

Neobavešteni: Borislav Novaković i Vuk Jeremić

Novaković je, naime, na svom Fejsbuk nalogu objavio post u kome je najavio konferenciju za novinare povodom paljenje automobila u Novom Sadu, koji su pripadali ljubavnici i ocu Slobodana Milutinovića Snajpera.

U objavio na Fejsbuku, Novaković je optužio vrh policije i Ministarstvo unutrašnjih poslova da štite Snajpera, poručujući da ceo Novi Sad zna koje je palio automobile u tom gradu.

- Svi sve znaju, a niko ništa ne preduzima, jer se zna ko štiti Snajpera - napisao je Novaković na svom profilu, aludiraju da iza Snajpera stoji gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Foto: printscreen

Post Novakovića na Fejbuku

 

Međutim, činjenice govore sasvim suprotno.

Kako je Republika već pisala, pripadnici MUP intezivnim radom u potpunosti su rasvetlili ovaj slučaj, a počinilac je uhapšen.

Time su Novakovićeve tvrdnje pale u vodu, a ono što je on izrekao ne može se drugačije karakterisati nego kao notorne budalaštine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zeljko

25.10.2021 13:19

Ili je glup ili se pravi glup pošto zna se da taj deo opozicije voli da reciklira stare lažne afere, oni su šou.