ĐILASOVE FRUSTRACIJE PRED OČIMA JAVNOSTI: Tajkun bez pardona napao EU, da li je moguće da je izgovorio BAŠ OVE REČI!?

Autor: Republika

Vesti

25.10.2021

12:25

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) i neformalni vođa opozicije u Srbiji tajkun Dragan Đilas bez imalo diplomtskog takta obrušio se na predstavnicu Evropskog parlamanta Tanju Fajon i njene kolege evroparlamentarce Vladimira Bilčika i Knuta Flankeštajna.

Tanjug

Tanja Fajon i Dragan Đilas

Nakon što su otvorena dva klastera u pristupanju Srbiju EU, i nakon što evroparlamentarci jasno izneli svoj stav o izbornim uslovima, o čemu je Republika već pisala, Đilas je izgubio živce i sasuo drvlje i kamenje na predstavnike EU.

Konkretno, on je "prevarom“ nazvao privremeno nadzorno telo za kontrolu medija.

- Sram da vas bude. Sram da vas bude. I Tanji Fajon i Flekenštajnu i Bilčiku i Kukanu. Nama koji smo 30 godina za Evropu, koji verujemo u to, ste došli i dogovorili papir sa Vučićem i Dačićem i rekli to je to. Odustali su od svih evropskih vrednosti i pravila koji važe u vašoj zemlji. Mi ćemo sami ovo završiti - rekao je Đilas uopšte ne skrivajući svoju frustraciju odlukama evroparmentaraca.

 

Komentari (8)

Loading
Mara

25.10.2021 13:07

A kad je Đilas imao pardona pred bilo kim.

Dama bez blama

25.10.2021 13:34

Ocigledno ga pogodila Mionica i Negotin. Izlaznost bila velika i velika pobeda sns i ne moze da se pomiri sa tim.

Pravda

25.10.2021 13:37

Ovaj Covek je veliko zlo.treba ga skloniti na duze vreme.po zakonu,

Sasa

25.10.2021 13:39

Djilas je bas neki nervozan tip, cim tako lako gubi zivce, verovatno bi imao nervni slom i zavrsio bi u bolnicu da je izgubio 619 miliona