NAPADAJU DANILA DA BI NATERALI VUČIĆA DA SE POVUČE: Ministar Vulin razotkrio Đilasove medije - to im je jedini način da ga sklone

Autor:

Vesti

24.10.2021

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danilo Vučić je na meti Ðilasovskih medija, partija i njegovih zaposlenih već godinama da bi naterali Aleksandra Vučića da se povuče, jer je to jedini način da ga sklone, ocenio je večeras ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin u emisiji Hit tvit na TV Pink.

Republika

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Danilo i Aleksandar Vučić

- Napadali su ga dok je bio maloletan. Prvo je bio bahat, siledžija, kriminalac, a nikako da se nađe nijedan jedini kriminal. Sad je ođednom postao bogataš koji deli novac. I svaki put se ta laž završi, vreme je demnatuje i ništa. Samo se pređe na sledeću. Nije to Danilo, to je Aleksnaadar. On je meta. A uništavajući život Danila Vuičića vi uništavate život Aleksandra Vučića - rekao je Vulin gostujući u emisiji Hit Tvit.

Dodao je kako niko ne može da posmatra kako mu pljuju dete i da je svako spreman da učini svašta da zaštiti svoje dete.

Rekao je da je prethodnih meseci bilo primera da se išlo na Aleksandra Vučića preko članova njegove porodice sa idejom da se on sam povuče.

Republika

Foto: printskrin

Aleksandar Vulin

- Jedini način da sklonite Aleksandra Vučića je da on ode sam, a to jedino možete da uradite tako što ćete mu ugroziti sina Danila, Vukana, ćerku Milicu, brata i naterate ga da kaže da je bolje da se on žrtvuje nego oni - rekao je Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Zeljko

24.10.2021 20:55

Izdržae porodica Vučić sve napade ali i MUP treba da krene da štiti Danila i porodicu da ti napadi ne budu fizički.

Ana

24.10.2021 20:56

Moguce je da hoce da se dokopaju vlasti, primoravajuci predsednika Srbije da podnese ostavku, preko sina. Strasno!

ZAvram

24.10.2021 21:09

Грдно се прерачунала ова, тзв опозиција, покушајем да грађане Србије учини неукима, малоумнима...Разоткривени су одавно. Своју подлост према породици Вучић, а првенствено према деци, ће задржати за личну употребу. Нећемо се одрећи Вучића и његовог изузетно успешног вођења Србије на пут опоравка и снажења у сваком погледу.

Dragan

25.10.2021 00:37

Izdražaće porodica Vučić sve te napadae i uzvratiti im udarac u porleće na izborima. Kada Vučić ponovo ude zbrisao opoziciju neće imati više šta da traže a narod veruje njemu.