ALBANIJA BI DA UCENJUJE! Traži pomoć od NATO-a ako se "Srbija približi Kosovu"!

Autor:

Vesti

23.10.2021

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanski ministar odbrane Niko Peleši izjavio je da NATO ili EU, kao i Albanija, treba da pripreme pristup "tako da ne ostanu nejasne kada se srpska vojska približi granici Kosova, preneo je prištinski Ljajmi.

Republika

Foto: printskrin

Niko Peleši traži reakciju NATO ako se Srbija približi Kosovu

 

Peleši je, u govoru na sastanku ministara NATO u Briselu, tvrdio da je Kosovo država u punom smislu te reči, ima svoje zakone i treba priznati njene napore da se osigura red i bezbednost za sve građane.

Albanski zvaničnik je govorio i o sve većoj ulozi Rusije i Kine na Balkanu.


Ove dve zemlje jačaju svoje strateške ciljeve u našem regionu kroz istorijske, kulturne, ekonomske veze, ili kroz svoj uticaj u zemljama ili delovima regiona - rekao je Peleši.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kiki

23.10.2021 22:05

Albanski ministar odbrane Niko Peleši izjavio je da NATO ili EU, kao i Albanija, treba da pripreme pristup "tako da ne ostanu nejasne kada se srpska vojska približi granici Kosova, preneo je prištinski Ljajmi. - Srbija treba Albaniju da proglasi neprijateljskom zemljom i svede kontakte i saradnju na minimum. Dokle ce da nas progone, da nam otimaju zemlju i jos da nas ucenjuju?