GNUSNA LAŽ MILANA ST. PROTIĆA! PONIŽAVA I VREĐA KRIZNI ŠTAB: Ljude koji volontiraju otpužio da primaju nenormalnu platu!

Autor: Republika

Vesti

23.10.2021

15:55

Jedan od lidera nekadašnje Demokratske opozicije Srbije Milan St. Protić ponizio je i optužio članove Kriznog štaba da za obavljanje tog posla primaju 400.000 dinara mesečno, što je gnusna laž jer oni ne primaju nadoknadu za taj rad već volontiraju.

youtube.com/Nova S

Milan St. Protić napao Krizni štab

Protić je za Đilasovu Novu rekao "da su članovi Kriznog štaba plaćeni 400.000 dinara mesečno da ćute, te da su se oni odrekli svog znanja i diploma zbog novca."

printskrin

Sramna izjava Milana St.Protića za Novu

Protićeva brutalna laž za cilj ima ponižavanje i vređanje članova Kriznog štaba koji od početka pandemije koronavirusa svakodnevno savesno obavljaju svoj posao za koji nisu plaćeni već volontiraju.

Ovako sramne optužbe i užasne laži plasira portal Nova ispunjavajući naređenja svog gazde Dragana Đilasa koji svakodnevno putem svojih medija vrši napade na predsednika Vučića kao i na Srbiju.

Tako su ovog puta Đilasu zasmetali i članovi Kriznog štaba kao što mu smetaju i vakcine i lekovi protiv kovida koje je Srbija uspela da obezbedi uprkos teškoj situaciji u svetu.

 

Komentari (1)

Loading
Crni

23.10.2021 16:49

Kako rade i 0dinara je mnogo za vecinu medicinskog KŠ. Prvenstveno zbog sukoba interesa itd