POČINJE DIJALOG SA OPOZICIJOM: Predsednik Vučić stigao u Skupštinu

Autor: Republika

Vesti

23.10.2021

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Skupštinu Srbije, gde će učestvovati na sastanku Radne grupe za međustranački dijalog bez stranaca o poboljšanju izbornih uslova.

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandar Vučić došao na sastanak sa opozicijom, ilustracija

Vučića je ispred Skupštine sačekao predsednik parlamenta Ivica Dačić.

Među prvima u Skupštinu su stigli zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj, predstavnica Srpske stranke Zavetnici Milica Ðurđević Stamenkovski, lider Dveri Boško Obradović, predsednik Pokreta Dosta je bilo Sasa Radulović, a tu su i šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović i potpredsednik Skupštine i funkcioner SNS Vladimir Orlić.

Na današnjem sastanku Radne grupe za međustranački dijalog bez stranaca očekuje se da vlast i opozicija dođu do završnog dokumenta o poboljšanju izbornih uslova.

- Na osnovu svih predloga koje smo imali do sada probaćemo da dođemo do završnog dokumenta koji bi imao kao svoj krajnji cilj da većina učesnika bude zadovoljna i tokom i rezultatima dijaloga - rekao je ranije Ivica Dačić.

Time bi posle dijaloga koji je vođen sa evroparlamentarcima, posle zaključaka i mera koje je vlast počela da sprovodi, bio zaokružen proces međustranačkog dijaloga, dodao je Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Luka

23.10.2021 07:45

Opozicija se plasi izbornih rezultata. Na kraju ce bojkotovati izbore.

Jovana

23.10.2021 07:52

Opozicija kao i uvek samo traži neko opravdanje za sopstvenu nemoć.

Bojana

23.10.2021 08:21

Opozicija se samo krije iza navodnih neodgovarajućih izbornih uslova. Ustvari su nesposobni al nikako to da priznaju