MARINKOVIĆ OSUDIO NAPADE NA DANILA VUČIĆA: Lažne patriote i opozicionari se koriste najnižim i najprizemnijim metodama

Autor:

Vesti

22.10.2021

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Marinković, član Srpske napredne stranke i narodni poslanik u Skupštini Srbije osudio je besramnu medijsku kampanju koju su tajkunski mediji poveli protiv sina predsednika Srbije Danila Vučića.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Vladimir Marinković

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Kampanja dehumanizacije predsednika Vučića ne prestaje i čini se da dobija na svom ubrzanju kako se približava datum izbora.

Lažne patriote i opozicionari se koriste najnižim i najprizemnijim metodama kako bi urušili ugled predsednika i kako bi ponovo seli na grbaču ovog naroda. Dok on otvara fabrike, gradi auto-puteve i železnice, brine za bezbednost i zdravlje građana, bori se za KiM, opozicioni kibiceri ne prezaju ni od toga da napadaju roditelje, brata a da ne znaju gđe je dno govori i činjenica da napadaju i njegovu decu.

Ovoga puta je na meti Danilo koji valjda ne treba da ima nikakva prava i kojeg može da napada svako kako god mu padne na pamet. Kriv je što je vredan, kriv je što radi za platu u vinariji, kriv je što je predsednikov sin, kriv je za sve kod onih koji bi da zbrišu svaku normalnost u ovoj zemlji i koji bi ponovo da je besomučno pokradu.

Na čelu sa Vučićem mi stvaramo društvo i Srbiju u kojoj će se osobine koje ima Danilo ceniti i poštovati pošto samo takva Srbija, vredna i pametna ima izgleda za sigurnu budućnost, za to se borimo i dajemo podršku za takvu Srbiju predsedniku Vučiću - istakao je Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading