NEBOJŠA STEFANOVIĆ SE KRIJE IZA ŽENSKE SUKNJE: Žestok odgovor bivšeg operativca DB, Boža Spasić uzvraća udarac!

Autor: Republika

Vesti

22.10.2021

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Nebojša Stefanović koji se našao u epicentru brojnih afera i dalje odbija da odgovori na konkretna pitanja Srpskog telegrafa koja mu šaljemo iz dana u dan.

Republika

Foto: Tanjug/J. MAMULA/printscreen

Nebojša Stefanović i Božidar Spasić

Umesto njega na tviteru se oglasila njegova saradnica koja je na brutalan način izvređala bivšeg operativca Državne bezbednosti Božidara Spasića.

Stefanović se, gle čuda, umesto da muški istupi i odgovori na sva pitanja javnosti, sakrio iza ženske suknje i saradnice koja na sve načine pokušava da ga opere, dovodeći u pitanje i stručnost Spasića.

- Božidar Spasić davnašnji pripadnik službe bezbednosti bivše Jugoslavije iskoristio je vreme koje su mu dale pojedine televizije sa nacionalnom frekvencijom da na račun ministra Nebojše Stefanovića izgovori teške uvrede, gomilu besmislica i neistina, i optuži ga za ozbiljna krivična dela bez dokaza - napisala je Stefanovićeva saradnica na tviteru.

Odgovarajući na optužbe Spasić je poručio ovog državnoj činovnici da se bavi svojim poslom, da se mane politike i odgovornosti ministra Stefanovića jer se meša u nešto u šta se očito ne razume i brani ministra koji greši u svojim krucijalnim odlukama.

- Nebojša Stefanović ne može bez nekih Dijana, a izgleda da se jedna pojavljuje i u Ministarstvu odbrane. Šalu na stranu, istupom ove žene ponovo se dokazuje pogrešna kadrovska politika koju vodi Stefanović i u ministarstvu odbrane. Ona naprosto nije razumela suštinu stvari. U svakoj civilizovanoj zemlji ministar, čije je ministarstvo dovede do ozbiljne krize u državi podnese ostavku - poručio je Spasić i nadalje elaborirao svoju tezu:

- Ovde je ministar Stefanović činio toliko pogrešnih stvari da bi odavno trebalo sam da je sam podneo ostavku i otišao iz tog posla. Umesto da sam izađe i odgovori na sva sporna pitanja javnosti, opet se neko drugi sa strane meša u diskusiju i brani Stefanovića koji, izgleda opet pravi iste greške i postavlja oko sebe ljude koji će dati ruku za njega do onog momenta dok budu imali koristi od njega. Ne govorim samo ja o tome šta je Stefanović pogrešio već je povodom tih grešaka, koliko je javnost upoznata, više puta bio pozvan na razgovor i kod predsednika Repubilike - poručio je Spasić.

Stefanoviću, zašto ćutiš?


Nebojša Stefanović pojavio se pred novinarima na konferenciji za medije u Domu vojske u Beogradu u subotu 8. oktobra.

Dobrih 15-20 minuta je čitao unapred pripremljenu izjavu, pravdajući se da nijedna od teških optužbi koje su izrečene na njegov račun nije tačna. Kleo se i da će pristati na poligrafsko ispitivanje, ne pominjući, što je bilo veoma simptomatično, aferu "prisluškivanje" nijednog trenutka.

Najzad, kada je završio čitanje izjave, poručio je da tog dana neće odgovarati na pitanja i stuštio se ka izlazu.

Prethodno je izneo obećanje za koje se ispostavilo da je bilo potpuno lažno.

- Za sva pitanja i ona najteža moguća svakako ću biti dostupan u narednim danima, za sve komentare i pitanja i za ove i za sve ostale teme - rekao je ministar odbrane i bezočno slagao.

Naime, ni narednih dana, a ni kasnije (od konferencije su prošle dve sedmice) nije pružio priliku da ga bilo ko bilo šta pita. Naprotiv, ignorisao je u potpunosti pitanja koja mu Srpski telegraf danima uporno šalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Drnda

22.10.2021 15:17

Stefanovic da sam podnese ostavku.Istrazni organi posle toga da ispitaju sve sumnje .Ako postoji krivica, obavezno ga osuditi.

Odgovori 11 0
Milena

22.10.2021 21:03

Kakva ljiga od coveka nema tu ni Č od čoveka ,sramno ponasanje i bezanje od odgovornosti . Mafijaska posla

Odgovori 11 0
Adv

23.10.2021 07:32

Da, ovaj vas bivsi operativac DB stvarno je kredibilan... Nego starkelja nasao mogucnost da dopuni penziju pa svaki dan treska...

Ambrozije

23.10.2021 07:32

Nesa Nebojsa.