ANDREJ VUČIĆ NEMA NIŠTA SA JOVANJICOM! Advokat Tomanović razbucao ĐILASOVE LAŽI I TO UŽIVO NA N1 (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

21.10.2021

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Zdenko Tomanović, koji zastupa Slobodana Milenković, priznao je da Andrej Vučić, brat predsednika Srbije, nema veze sa slučajem "Jovanjica", kako tvrdre opozicioni lideri na čelu sa Draganom Đilasom i njihovi mediji, koji mesecima vode hajku protiv Andreja.

Republika

Foto: printscreen/N1

Advokat Zdenko Tomanović demantovao da je Andrej Vučić umešan u aferu Jovanjica

Tomanović je, gostujući na N1, televiziji Dragana Šolaka, koja svira onako kako Dragan Đilas svira, demantovao umešanost Andreja Vučića, brata predsednika Srbije u aferu "Jovanjica".

Advokat je na taj način razbio iluzije opozicije, koja je mesecima unazad lažno optuživala Andreja Vučića i dovodila ga u vezu sa aferom "Jovanjica".

- Potpuno je nebitno da li je u tom predmetu brat predsednika države ili nije. Bar tako kaže Milenković, da nije. Da jeste, Milenković bi ga uhapsio. Da se pominje u bilo kom dokumentu, u bilo kom dokazu, u bilo kom iskazu, on bi ga uhapsio - rekao je Tomanović koji je pravni savetnik inspektora Milenkovića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Julija

21.10.2021 18:34

Treba da ih bude sramota za svaku izgovorenu laz. Istina se uvek sazna!