ĐILAS NARUČIO JOŠ JEDAN NAPAD NA DANILA VUČIĆA! Njegovi novinari traže da se ispitaju finansije predsednikovog sina! ANA BRNABIĆ IM ŽESTOKO ODGOVORILA!

Autor: Republika

Vesti

20.10.2021

19:29

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić reagovala je na izjavu novinarke lista "Danas" na N1 Safete Biševac da bi Poreska uprava trebalo da „pročešlja“ finansije Danila Vučića.

printskrin

Ana Brnabić žestoko odgovorila na nove napade na Danila Vučića

 

- Ja mislim da, kao "nezavisni" i "objektivni" zahtevate: ne samo da se provere finansije Danila Vučića, već da Poreska uprava proveri sve ostale koji su zaposleni za platu od 500 evra. Treba ih zatrpati predmetima da nikada ne stignu da provere gazda Đilasa i njegovih 619 miliona evra - napisala je na Tviteru Ana Brnabić.

Podsećamo, sin predsednika Srbije Danilo Vučić redovna je meta napada opozicije i opozicionih novinara.

Naravno da me to boli i oni znaju da sam vezan za porodicu, zato udaraju. U kampanji protiv njih za pet godina nema naslovnih strana kao protiv mene za dva dana.Ne tražim da mene maze i paze, lažite, ja ću odgovoriti, ali ostavite mi decu i porodicu na miru - poručio je svojevremeno Aleksandar Vučić i rekao da upravo Danilu najteže padaju napadi kako na njega samog, tako i na ostale članove porodice Vučić.

Komentari (4)

Loading
Borislav

20.10.2021 19:40

Živim za dan da vidim izveštaj Poreske uprave o računima Dragana Đilasa

Olja

20.10.2021 21:07

Niko ne sme da mesa neciju porodicu zarad nekih poena ili kao atak zbog nezadovoljstva. Upravo to radi Djilas napadajući Vucicevu porodicu.

Lajovic

20.10.2021 21:10

Vecito ova srpska prodemokratska opozicija pravi neke poluafere a narocito se trudi da to budu deca i najuzi clanovi porodice!Neumesno i jadno a opet dokaz njihove slabosti.

lela

20.10.2021 22:33

A da prvo proverimo Djilasove poreske prijave.