LICEMERJE OPOZICIONH MEDIJIA: Problem je što Vučić ne želi da gostuje na N1, a nije kad Đilas isteruje i vređa novinare (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.10.2021

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji koji rade za domaće tajkune, strane interese i deo opozicije pod kontrolom Dragana Đilasa neprestano plaču što predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne želi da gostuje na N1.

Republika

Foto: Tanjug/Rade Prelić, ST/A. Nalbantjan

Aleksandar Vučić i Dragan Đilas

Za opozicione N1 i Danas je to veliki problem, jer zaposleni u ovim medijima žive u zabludi kako bi "preslišali" predsednika Vučića nekakvim teškim pitanjima.

Kao da im nije dovoljno što im predsednik Vučić svaki put odgovori na konferencijama, i nema problema sa njihovim pitanjima kojim žele da ga isprovociraju.

Na kraju krajeva, ne postoji nikakva obaveza, niti zakon, po kome bi  predsednik Srbije bio dužan da se odazove gostovanju na televiziji N1.

Po čemu su oni uostalom uopšte posebni, osim što sami za sebe tvrde da su nezavisni, a ističu se jedino po izrazitim antisrpskim stavovima i predanom radu protiv interesa Srbije i srpskog naroda širom regiona, dok istovremeno potpaljuju nacionalizam naroda koji žive u okruženju.

 

 

No, radnici ovih medija i dalje obmanjuju javnost kako na njihova pitanja niko ne sme da odgovori.

Interesantno, na televiziji N1 i u listu Danas nikada se nisu zapitali kako je to jedan od njihovih političkih gazda Dragan Đilas vređajući izbacivao novinare sa svojih konferencija samo zato što mu se nisu sviđala pitanja koja je dobijao.

Dupli standardi? - Standardno za N1 i Danas. Važno je samo ko je "njihov", a ko nije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sanja

20.10.2021 16:14

Što bi i gostovao, pored očigledne mržnje i pored tolike količine uvreda i laži