REŠENA MISTERIJA OBJAVA DIJANE HRKALOVIĆ NA INSTAGRAMU: Ovako je bivša državna sekretarka POKUŠALA DA PROMENI SLIKU O SEBI!

Autor: Republika

Vesti

20.10.2021

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP Srbije koja je nedavno uhapšena zbog sumnje da je počinila krivično delo trgovina uticajem, pre nego što se našla iza rešetaka postala je internet zvezda pošto je svoje selfije gotovo svakodnevno objavljivala na Instagramu.

Foto: instagram.com/printscreen

Dijana Hrkalović

Osim što je pokušala da prikrije paniku i nervno rastrojstvo zbog straha da će afere u koje je umešana dobiti sudski epilog, a ona završiti sa lisicama na rukama, ona je na taj način slala i skrivene poruke.

Republika

Foto: Instagram

 

 

Takođe, prema oceni stručnjaka, Hrkalovićeva je otvaranjem Instagram naloga i objavljivanjem fotografija koje su neretko pratili i citati pisca Čarlsa Bukovskog, pokušala da promeni sliku o sebi koja je u javnosti formirana nakon što su obelodanjena njena povezanost u afere "Prisluškivanje", "Jovanjica", kao i njenu povezanost sa klanom Veljka Belivuka

 

- Suštinski, sve njene poruke su upućene određenim navijačkim i kriminalnim grupama i ona njima govori da je i dalje jaka i da ništa nije rekla istražnim organima što bi moglo njima da naškodi. Druga adresa kojoj se obraća su njene bivše kolege, koje želi da uveri da će biti istrajna i da ne posustaje. Nikako ne treba zanemariti činjenicu da je Hrkalovićka obučeni policajac i, uz to, i psiholog. Vrlo vešto se obraća javnosti i kao da govori da joj niko ništa ne može. Setite se kako se u SBPOK, kada je davala izjavu, predstavila kao iznemogla žena sa velikim problemima. Posle dva-tri meseca hoće da promeni sliku o sebi kao opasnoj Dijani, koja je smenjivala po MUP, od koje su se ljudi sklanjali u hodniku i slično - rekao je svojevremeno Božidar Spasić, bivši pripadnik Službe državne bezbednosti.

 

Sa druge strane, čuveni psihijatar Jovan Marić za Srpski telegraf objasnio je da je Dijana položaj na kome je imala moć iskoristila da ostvari i svoje skrivene fantazije.

Gazila preko mrtvih

- Očigledno, ona je kroz život grabila gazeći i preko mrtvih, hvatala je veze da bi se dokopala visoke pozicije. Nažalost, ta pozicija joj je omogućavala jak uticaj na različite strukture, od moćnika u politici do kriminalaca. Ona je bila svesna da je lep izgled moćno sredstvo manipulacije - ocenjuje Marić.

Republika

Foto: Instagram

 

 

Podsetimo, Srpski telegraf i Republika prvi na medijskoj sceni u Srbiji objavili su eskplicitne fotografije koje je iz kabineta u MUP Hrkalovićeva slala jednom političaru, u to vreme veoma moćnom.

Republika

Foto: Instagram

 

 

Kako smo već pisali, upravo provokativne fotografije Hrkalovićeve u tangama i halterima koštale su glave advokata Dragoslava Mišu Ognjanovića, koji je imao priliku da ih vidi.

Nervno rastrojstvo u CZ

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović u Centralnom zatvoru raspoređena u sobu sa dve žene koje su pritvorene zbog trgovine ljudima i nalazi se u u velikom nervnom rastrojstvu.

Naime, Hrkalovićeva pije ogromnu količinu lekova, među kojima su tablete za spavanje, za smirenje i antidepresive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading