SPS OKREĆE LEĐA NAPREDNJACIMA? Vučić: Već su bili u koaliciji sa opozicijom 2008, ALI SVE ĆEMO DA IH POBEDIMO!

Autor: Republika

Vesti

19.10.2021

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić istakao da je da ne plaši potencijalne koalicije SPS i opozicije

Republika

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Predsednik Vučić govorio o izdaji od strane SPS

Predsednik Srbije je, odgovarajući na pitanja novinara, prokomentarisao izjavu narodnog poslanika SPS Tome File, koji je rekao profesorki Vesni Račić Vodinelić iz Nove stranke da izađu na izbore i da sruše SNS i Vučića, te da će ukoliko Nova stranka dobije te izbore i SPS bude imao dovoljno procenata, ući u koaliciju sa njima.

- Svaka partija ima pravo da radi ono što misli da je dobro za njih, što smatraju da je njihov interes, ja nemam ništa protiv toga, za mene je važan rezultat. To je sve demokratski, legitimno, ne bi im bio prvi put i 2008. su to uradili. Meni je važno da to mi nismo uradili - kazao je Vučić.

Kako je naveo, ljudi koji glasaju za SPS su dobri ljudi, dobri domaćini, koji znaju šta je potrebno Srbiji.

- Ali, ako neko misli da smo se uplašili zajedničke akcije sa onima koji su urušavali našu zemlju, ostavljali je bez fabrika, puteva, bolnica, bez ičega, nemamo nikakav problem, pobedićemo ih sve zajedno - poručio je Vučić.

Šta je rekao Toma Fila pogledajte na video snimku ispod.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Milan

19.10.2021 11:17

Predsedniče napravili su haos od ove zemlje i žele da večno budu na vlasti! Nastavite sa reformama otarasite se lopova i čankoliza! Morate da iskoristite autoritet za fundamdntalne promene društva posle izbora! Angažujte sposobne ljude sa inovativnim rešenjima i novom energijom!

Bonaparta

19.10.2021 11:51

Lično sam izjavu Tome File doživeo kao Ironiju, a ne kao okretanje leđa SNS u. Provocirao je ovu nazovi profesorku prava u smislu pa pobedite vi SNS kadaste tako pametni i sve znate mi ćemo biti uz vas. Ne možete onda ćutite i pokrijte se ušima.

Boza

19.10.2021 11:59

Predsednik treba da konacno ukloni SPS sa javne scene.

Bora

19.10.2021 12:17

Ništa novo od SPS-a