VULIN ČESTITAO SNS POBEDU NA IZBORIMA: Ovo je još jedna poruka građana Srbije da Aleksandar Vučić mora da se kandiduje za predsednika!

Autor: Republika

Vesti

18.10.2021

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar i predsednik PS-a Aleksandar Vulin čestitao je SNS-u pobedu na izborima.

Foto: Tanjug/T. Radovanović

Aleksandar Vulin čestitao SNS pobedu na izborima

Vulin je poručio da je pobeda SNS-a još jedna poruka građana Srbije da Aleksandar Vučić mora da se kandiduje za predsednika Srbije.

- Rukovodstvu SNS-a, članovima, a posebno aktivistima koji su izneli i ove izbore, čestitam ubedljivu pobedu u Mionici i Negotinu. Rezultati su dokaz vrednosti članova SNS-a, ali i mišljenja građana o onima koji su vodili Negotin i Mionicu. Građani su rekli šta su imali da kažu o SNS-u, ali i o drugim partijama koje su izašle i posebno o partijama koje nisu izašle na izbore. Pobeda SNS-a je još jedna poruka građana Srbije da Aleksandar Vučić mora da se kandiduje za predsednika Srbije i da njegova partija ne sme da popusti pod pritiscima stranaca koji bi da Vučića sklone iz političkog života Srbije. Lista koja nosi njegovo ime je pobednička, nemojte to nikada zaboraviti.Čestitam vam veliku pobedu -  navodi se u čestitki ministra policije i predsednika Pokreta socijalista Aleksandra Vulina upućenoj Srpskoj naprednoj stranci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading