VUČIĆ ODBRUSIO NOVINARKI N1 NA PITANJE O JOVANJICI: To nije moj posao, a nije ni posao medija! Važno je da postoji SUDSKA PRESUDA!

Autor: Republika

Vesti

17.10.2021

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na pitanje novinarke N1 nakon što je prisustvovao obeležavanju Dana BIA povodom 19 godina od osnivanja te službe.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Aleksandar Vučić

Novinarka N1, naime, pokušala je da isprovocira predsednika postavljajući pitanje vezano za pisanja medija o navodnoj smeni načelnika Milenkovića, koga mediji pod kontrolom opozicije predstavljaju kao onog ko je otkrio aferu "Jovanjica".

- Nemam pojma ni da li se premešta ni da li se ne premešta. Upoznao sam ga kada su ga Dijana Hrkalović i Nebojša Stefanović predložili neku nagradu. Ne znam da li se to događa, to nije moj posao, ali nije ni posao N1 - naveo je predsednik Srbije.

Što se tiče samo predmeta Jovanjica, dodao je predsednik, ako postoji krivica, svi će uključiti.

- Za priču o umešanosti moje porodice, neću da dozvolim da takve priče opstanu. Ne samo u pravnom sistemu, već i u političkoj javnosti. Na sreću postoji pravosnažna presuda koja pokazuje da moja porodica sa tim nema nikakve veze - podvukao je predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zeljko

17.10.2021 13:39

Kol'ko su ovi sa N1 dosadni i uporni da poture priču da je porodica Vučić umešana u slučaj Jovanjica, a ne da nisu umešani nego Vučić nikada nije ni bio tamo.

Julija

17.10.2021 14:10

Tuzilastvo je nadlezno za slucaj " Jovanjica" i svako ko je umesan u ovo krivicno delo treba da odgovara.