JEREMIĆ UKOPAN! Voditeljka pustila snimak laži lidera Narodne partije! ĆULIBRK NEVEŠTO POKUŠAO DA GA ODBRANI! (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.10.2021

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeremić juče uhvaćen u laži kako ga je voditeljka pogrešno interpretirala, a danas je ponovo osramoćen

Foto: prinskrin

Ćulibrk je nespretno pokušao da opravda Vuka Jeremića

Naime, voditeljka Prve TV Marija Savić Stamenić u jutarnjem programu oštro je demantovala laž predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića, u kojoj ju je on optužio da je pogrešno citirala njegove reči da "nema spoljnopolitičku orijentaciju, nema koherentnu spoljnu politiku i nema ciljeve spoljne politike".

Voditeljka je pustila snimak njegove izjave, ali glavni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk, koji je u tom trenutku gostovao u njenoj emisiji, neuspešno je opet pokušavo da ga opravda Jeremića.

Kada ste pomenuli Vuka Jeremića, ja moram ovo da kažem, pošto je mene juče Vuk Jeremić optužio da sam ga lažno citirala, kada sam citirala njegovu izjavu: “Tada za vreme njihove vlasti je pravac spoljne politike bila Evropa, danas je jedini cilj srpske spoljne politike da ne dođe do stranog uticaja na domaće prilike koje bi pomogle da se dođe do promena u Srbiji” međutim on je rekao da sam ja slagala – rekla je voditeljka.

Milan Ćulibrk je očajnički je pokušao da opravda Jeremića rekavši da ne može da se seti da li je drugi deo rečenice citirala u smislu “s ciljem da se promeni vlast ovde”, na šta ga je voditeljka pitala da li to stvarno menja suštinu ovde i zaključila da je to njoj kao novinaru još gore da neko spolja treba da menja vlast u našoj zemlji.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sasa Mihajlovic

17.10.2021 14:03

Culibrk je strani placenik Tako da ne cudi sto brani Pozderca Ili sundjerboba