IMA LI ŽIVIH U BRISELU?! Evropa gluva i slepa na teror ROSU, Kurtijeve svinjarije bez osude!

Autor: Republika

Vesti

13.10.2021

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropska unija ni jednom jedinom rečju nije se oglasila povodom torture koju su kosovske policije u severnom delu Kosovske Mitrovice i u Zvečanu.

Republika

Foto: Youtube/Kosovo online

Kosovska policija zavodi teror u Mitrovici i Zvečanu, Evropa ćuti

U trenutku objavljivanja ovog testa nije objavljeno ni protokolarno saopštenje kojim bi se osudili pripadnici ROSU, a kamoli da su preduzeli neke drastičnije mere.

Inače, zvanični Beograd preko premijerke Ane Brnabić zatražio je od međunarodne zajednice da hitno obuzda Aljbina Kurtija.

Pozivam međunarodnu zajednicu, NATO i KFOR, da hitno reaguju i zauzdaju Aljbina Kurtija. Situacija je više nego dramatična i ovo je poslednji trenutak u kojem je neophodna jasna reakcija kako bi se zaustavila ludačka politika koju sprovodi Priština. Ovakvo ponašanje je prevršilo svaku meru i dovodi nas na ivicu haosa - istakla je premijerka.

Međutim, u Briselu se očigledno odlučili da se prave slepi i glupi na Kurtije svinjarije.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio se ka Raškoj gde će imati sastanak sa predstavnicima Srba sa KIM povodom situacije koja može da eskalira svakog trenutka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Masa

13.10.2021 11:05

Ovo sto se Srbima upravo cini je strasno!

Dragan

14.10.2021 02:16

Sve oni vide ali su nemi i ne raguju na ovo divljaštvo na severu KIM-a.