ĐILASOV UREDNIK POTVRDIO DA SU VERITAS PAPIRI ISTINA! Tajkun krao državu pa pozajmljivao novac stranim plaćenicima

Autor: Republika

Vesti

13.10.2021

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragoljub Draža Petrović, glavni i odgovorni urednik lista “Danas” kojim upravlja tajkun Dragan Đilas, priznao je danas javno da su Veritas papiri istina, te da milioner Đilas pozajmljuje pare određenim pojedincima i medijima.

Foto: ST/N.PANČIĆ, printskrin

Dragoljub Petrović potvrdio da je Đilas pozajmljivao novac medijima

Petrović je gostujući u jutarrnjem programu na N1 televiziji komentarisao i Veritas papire, ističući da Đilas jeste pozajmljivao pare određenim pojedincima kao i medijima.

- Ti Veritas papiri, to je očigledno tačno, oni su pokupiili te papire iz privredne agencije. To što je Đilas pozajmljivao pare određenim pojednicnima i medijima – rekao je on.

Petrović je istakao i kako mu je jasno šta se još krije iza Đilasovog novca, a to je izbegavanje plaćanja poreza.

Ne kažem da to što je Đilas pozajmljivao pare medijima dobro. Mediji ne trebaju da pozajmljuju pare od bilo kog političara, mogu da budu s njim u nekim transakcijama, ako daju oglase u kampanji, zna se kako se to radi. Da budu u takvom odnosu sa političarem, pa bio on i opozicioni, nije dobro. Ove neke kolege su imale potrebe da pozajmljuju pare od Đilasa, to jeste neka vrsta načina da se izbegne neka druga transakcija da bi se plaćao porez - rekao je Petrović.

Detaljnom analizom finansijskih izveštaja Agencije za privredne registre (APR) utvrđeno je da je firma "Multikom", u kojoj je Đilas vlasnik 97% akcija, u prethodnih pet godina "pozajmila" čak 201.540.000 dinara, što je skoro dva miliona evra. U tom periodu "Multikom" nije zaradio toliki novac,a jasno je da Đilas plaćenike finansira novcem koji je zgrnuo dok je bio vlast.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
zora

13.10.2021 08:13

Pogledajte sta se dogodilo Austrijancu, ostavka i naj verovatnije sudjenje. Zasto u nasoj zemlji ne postoji takav zakon za politicare lopove, za one koji rade bilo kakve malverzacije i uticaje polozajem. Sva s...a koja radi za svoj djep mora biti izbacena i osudjena a imovina oduzeta.Svaki politicar u fotelji se nada da ce sebi obezbediti bolji zivot i vise para, CAST IZUZECIMA.

Mara

13.10.2021 08:50

Jedva čeka narod da se dokažu Đilasove malverzacije, da se oslobodimo više tog čoveka.

Julija

13.10.2021 09:49

Djilas mora da odgovara za svaki dinar koji je ukrao od ovog naroda, dokaza je sve vise.

Crna Leptirica

13.10.2021 10:06

Pa kad se nakrao covek moze da placa kome stigne.