AUTOŠOVINISTI U KLINČU! Vesna Pešić i Nikola Samaržić zaratili BAŠ ZBOG OVOGA: Pale teške reči!

Autor: Republika

Vesti

13.10.2021

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sociološkinja Vesna Pešić i istoričar Nikola Samardžić žestoko su zaratili, a prepucavanje je javno objavaljeno na Tviteru, otkriva Republika.

Foto: printscreen

U klinču: Nikola Samardžić i Vesna Pešić

Povod za verbalni duel na društvenim mrežama perjanica autošovinizma u Srbiji bio je film Dragana Bjelogrlića "Toma", posvećen legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću.

Inicijalni post od koga je krenula rasprava na Tviteru glasio je:

- Pobegao u Holandiju od ovog sr***a, tamo se situirao, stekao ugled i novac. Juče mi šalje link da, ako već nisam, brže bolje odgledam Tomu. Pa jbt.

Na ovu opasku nadovezala se Vesna Pešić poručujući da je film "veoma naški" i odobravajući postupak neimenovanog aktera tvita.

Reagovao je i Nikola Samardžić sa tvrdnjom da je od "Tome sve počelo". Iako nije detaljnije eleborirao na šta tačno misli, svi oni koji su upoznati sa njegovim likom i delom lako mogu zaključiti da je mislio na to da je legendarni pevač simbol onoga što Samardžić i njemu slični zovu velikosrpskim nacionalizmom.

Međutim, usledio je brutalan komentar Pešićeve koja je Samardžića podsetila na njegovu prošlost, odnosno činjenicu da je i sam pripadao onome što danas bez pardona kritikuje.

- Ja bih rekla da je krenulo od vas četnika, a ne od kafanske muzike, Tome i Silvane. Vi o tome pojma nemate, bili ste zauzeti pisanjem velikosrpskih budalaština - zaključila je Pešićeva.

Foto: printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading