SKANDAL U REŽIJI ŽUTOG TAJKUNA! Đilasovi huligani napravili haos u centru Beograda, SABOTIRAJU GRADNJU METROA! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

12.10.2021

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa od desetak plaćenika tajkuna Dragana Đilasa predvođena predsednicom beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Milom Popović napravila je prvorazredan skandal pošto je pokušala da zabrani građanima da prisustvuju Komisije za planove na kojoj se raspravlja o izgradnji metroa, otkriva Republika.

Republika

Foto: Republika

Đilasovi huligani sabotiraju sednicu Komisije za planove

Prema našim informacijama, incident se dogodio na Trgu Nikole Pašića u centru Beograda, kada su Đilasovi hiligani stali na ulaz zgrade sprečavajući oko 35 podnosilaca primedbi uđu na javnu sednicu.

Time su direktno prekršili zakon i Poslovnik o radu koji jasno definiše da sednici Komisije mogu da prisustvuju podnosioci primedbi na plan.

Da skandal bude veći, upravo je Dragan Đilas taj koji se, za vreme dok su žuti vedrili i oblačili Srbijom i Beogradom, hvalio da će da izgradi metro u Beogradu.

Kako od toga nije bilo ništa, odnosno kako je pokazao da to ne ume da uradi, Đilas je svoje huligane poslao kako bi izvršili klasičnu sabotažu.

Upravo na činjenicu da je Đilas čak pre 13 godina obećao izgradnju metroa u srpskoj prestonici osvrnuo se zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

- Pre trinaest godina tadašnji gradonačelnik Beograda Dragan Đilas prevario je Beograđane obećanjem da će da gradi metro. Obećavao je, potom, početak izgradnje 2009. godine, 2010. godine i 2012. godine. Danas kada smo na oko mesec dana od početka izgradnje metroa Dragan ne žali ni para, ni truda da zaustavi Plan generalne regulacije šinskog sistema kako Beograd ne bi dobio metro. Ako on nije znao da izgradi metro sada bi da kazni Beograđanke i Beograđane da nikada ne dobiju metro.  Kao što bi rekao Al Paćino u “Đavoljem advokatu” - sujeta, moj omiljeni greh! - naveo je Vesić na Fejsbuku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Milenko

12.10.2021 14:03

Sramno ponašanje đilasovaca, očigledno im smeta bilo kakav napredak i razvoj Srbije.

Julija

12.10.2021 16:42

Djilas je sve obecavao, ali nazalost nista nije ispunio, ostavio je praznu drzavnu kasu i ljude bez posla.

Strahinja

12.10.2021 17:59

Metro je prava stvar.Ko ne veruje neka prošeta po svetu i vidi.Može početi od Moskve i sve će mu biti jasno.Sve je blizu i ništa nije daleko.

Una

12.10.2021 22:49

Кад не могу да изграде,метро, онда да га саботирају и спрече изградњу, то Ђиласовци јако добро знају, па макар било и против интерса грађана!