VUČIĆ ŽESTOKO ODGOVORIO NOVINARU N1 NA PITANJE O JOVANJICI: A, odakle vama da moj brat ima bilo kakve veze sa tim?!

Autor: Republika

Vesti

12.10.2021

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na pitanje novinara N1 koje se tiče takozvane afere Jovanjica.

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Nebojša Stefanović i Aleksandar Vučić na Sajmu naoružanja

Nakon otvaranja Sajma naoružanja, predsednik je sa ministrom odbrane Nebojšom Stefanovićem izašao pred novinare i odgovarao na novinarska pitanja.

Konkretan odgovor

Novinar N1 postavio je pitanje vezano za takozvanu aferu "Jovanjica" i ubrzo dobio vrlo konkretan odgovor.

- A odakle vama da moj brat ima bilo kakve veze sa Jovanjicom. Lagali ste, reći ću vam tačno, 6.357 puta o mom bratu... Da ima bilo kakve veze sa Jovanjicom. Ono što je meni važno, to je da ste vi obmanjivali javnost, i o tome postoji pravosudna sudska presuda - rekao je Vučić.

Vučić je podsetio i na licemerje medija pod kontrolom opozicije koji su davali prostor političarima koji su obmanjivali javnost.

- Šta je sa tim da Andrej Vučić nije pokazao ličnu kartu policajcima, a onda ste plakali kada je neko dobio jednu čvrgu - upitao je Vučić novinaru N1. 

Poligraf

Na pitanje o detektoru laži, predsednik je ponovio da je spreman da odgovori na sva pitanja i za Belivuka i za aferu "Jovanjica".

- Izaberite poligrafistu kojeg god hoćete, ja sam spreman. Vi da budete prisutni, vi da postavljate pitanja, da određujete pitanja, sve. Ja sam spreman - podvukao je šef države.

Odgovor Vljosi Osmani

Vučić je komentarisao i optužbe Vjose Osmani.

- Oni koji komentarišu misle da ne moraju ništa da rade, da je dovoljno tri puta da Tvitnu i da je to dovoljno. Mi nikoga ne obanjujemo i nikoga ne varamo, nismo čak ni ovaj samit iskoristili za prljavu kampanju, već za promociju Beograda i Srbije. Za promociju teritorijalnog integriteta i suvereniteta države, jer su Nesvrstani zato i osnovani. Oni koji misle da je dovoljno da nam drže filozofska predavanja, neka pogledaju koliko se Srbija promenila - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Aleks

12.10.2021 11:15

Tako je Vucicu. Dosta vise gazenja po Srbiji. Jaci smo nego ikada zahvaljujuci tebi. Puna podrska porodici Vucic da izdrzi sve napade.

Odgovori 6 15
Julija

12.10.2021 11:42

Pravosudna sudska presuda sve govori o novinama N1 navikli da plasiraju lazi.

Odgovori 6 11
Jecika

12.10.2021 13:11

N1 izigrava i policajca i sudiju...strani placenicki medij placen da potire drzavne institucije

Odgovori 6 11
Ivana

12.10.2021 17:22

Svi novinari koji su hteli da umešaju Vučićevog brata u Jovanjicu moraju da odgovaraju.