TADIĆEVI FUNKCIONERI SAMOFALOV I MARINA KOMAD OTKRILI ISTINU: Đilas je rasturio DS, a njegova sujeta je uništila jedinstvo opozicije!

Autor:

Vesti

11.10.2021

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioneri Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića otkrili su istinu o ulozi Dragana Đilasa u raspadu Demokratske stranke, kao i o njegovoj sujeti koja je uništila jedinstvo opozicije.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Dragan Đilas

 

Konstantin Samofalov i Marina Komad iz Socijaldemokratske stranke raspravljali su na Twiteru o raspadu Demokratske stranke i tom prilikom otkrili da je centralnu ulogu u tome imao Dragan Đilas.

"Kada god neko pokuša da kaže šta je stvarno bilo sa DSom, kreće poziv na cenzuru i političku smrt. (???!!!) Iz takvih histeričnih reakcija je jasno da ključ pobede nad ovim režimom, leži pre svega u istini o DSu nakon 2012!", napisala je Marina Komad na Tviteru, a na šta joj je jedan tviteraš prokomentarisao: 

"Đilas nije hteo da podrži Tadića u kampanji, između dva kruga: Tzv ključne dve nedelje. A imalo je šanse. Iz ulga političkog marketinga i istaživanja. Sujeta dva obična lika sa ove vremenske distace..", napisao je tviteraš pogodivši tačno u metu, a na taj komentar Samofalov je imao samo jednu kratku rečenicu koja otkriva surovu istinu.

"Po tome što si napisao, sujeta jednog lika", napisao je Samofalov.

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stefa

11.10.2021 11:31

Tačno je da je Đilas uništio DS, a njegova sujeta uništila je jedinstvo opozicije. Kao da je plaćen da to učini.

Odgovori 15 0
Ivana

11.10.2021 13:15

@Stefa - Stalno glasam za opoziciju ali posle nasilnih demonstracija Đilasa i ostalih NIKADA VIŠE.

Stefa

11.10.2021 11:43

Uništeno je ime: opozicija.

Odgovori 14 0