DAN ZA PONOS SRBIJE! Predsednik Vučić poželeo dobrodošlicu predstavnicima nesvrstanih zemalja (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.10.2021

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas o predstojećem događaju povodom obeležavanja 60 godina od prve konferencije Pokreta nesvrstanih zemalja.

Republika

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije

 

- Kišni dan u Beogradu, ali dan za ponos Srbije. Pre 60 godina nesvrstani su se okupili u Beogradu, danas je vreme za obnovu ideja političke nezavisnosti i zajedničkog delovanja slobodarskih zemalja sveta. Srećan sam što se nalazim na čelu Srbije koja je mogla i imala snage da organizuje ovako veličanstven skup. Želim dobrodošlicu predstavnicima 105 zemalja i 9 međunarodnih organizacija u Srbiju - rekao je predsednik.

U Beogradu se u ponedeljak i utorak obeležava 60 godina od prve konferencije Pokreta nesvrstanih zemalja. Skup će se održati na Beogradskom sajmu, a okupiće više od 100 stranih delegacija među kojima oko 40 šefova diplomatija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Sara

10.10.2021 09:24

Verujem da ce se Srbija pokazati kao dobar domacin.

Deki

10.10.2021 09:46

Ovakvi susreti i sastanci su veliki uspeh Srpske diplomatije i ovakve stvari vode ka napretku i jačanju

Marko

10.10.2021 09:51

Svi koji vole Srbiju i koji žele da dođu kod nas,uvek i zauvek su dobrodošli. Mi nikada nismo želeli da imamo neprijatelje,već da dobrim delima i dobročinstvom stvaramo prijatelje sa svim zemljama ove planete! Živela Srbija i svi njeni prijatelji,ma gde god oni bili!

Мијо

10.10.2021 09:55

Ово су сјајне вести и још један велики дипломатски успех за нашу земљу. Очекујем даће на овом састанку бити постигнуте сјајне вести што се тиче конкретно даљег напретка и развоја наше земље.