PUNA PODRŠKA PREDSEDNIKU VUČIĆU! Grčić: S ogorčenjem sam primio vesti koje dokazuju da je zaista pokušan državni udar! (FOTO)

Autor:

Vesti

08.10.2021

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić oglasio se povodom najnovijih dokaza o pokušaju državnog i napada na porodicu predsednika Vučića, koji su imali za cilj njegovo uklanjanje sa čela zemlje.

Republika

Foto: EPS

Milorad Grčić

Grčić je istakao da je kao patriota i lojalan građanin, s ogorčenjem primio vesti koje dokazuju da je zaista pokušan državni udar.

- Kao patriota i lojalan građanin svoje zemlje, s ogorčenjem sam primio vesti koje dokazuju da je zaista pokušan državni udar i da su napadi na porodicu predsednika Vučića imali za cilj njegovo uklanjanje sa čela naše zemlje. Verujem da će državni organi ovo istražiti do kraja, jer svako ko je učestvovao u ovom paklenom planu mora odgovarati pred zakonom. Puna podrška predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji je za sve ove godine dokazao da mu je Srbija važnija od njega samog - napisao je Grčić.

 

 

Podsetimo, prema informacijama do kojih je došao naš portal, u pakleni plan koji je trebalo da rezultira onim što je par ekselans državni udar, umešane su i službe pojedinih stranih zemalja.

Kako objašnjava naš sagovornik, nakon što su bivša državna sekretarka u MUP Dijana Hrkalović, načelnik Odeljenja za narkotike beogradske policije Slobodan Milenković i inspektor Dušan Mitić, odbili poligrafsko ispitivanje u vezi sa famoznom aferom "Jovanjica", stvari su postale kristalno jasne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Slavko

08.10.2021 19:30

Ovo je zaista jezivo! Ova organizovana kriminalna grupa apsolutno ne bira sredstva i koristi se najmonstruoznijim načinima da sruši predsednika Vučića i da izvrši državni udar i na silu preuzme vlast! Ali istraga se bliži kraju, nadam se da će uskoro svi odgovorni izaći pred lice pravde! Puna podrška predsedniku!

Gagi

09.10.2021 01:35

Neko se izgleda mnogo zaigrao, zato će sada da odgovaraju za svoje greške.

Bojana

09.10.2021 06:20

Zaista jeste jezivo i za svaku osudu sto je pokusano tako nesto na naseg precednika

Julija

09.10.2021 06:35

Svako ko je ucestvovao u ovako nesto treba da odgovara i nesme niko biti izostavljen! Vuciceva porodica nizasta nije kriva, da bi se bilo ko na jedan ovakav nacin poigravao.