ĐILAS NE PRESTAJE SA HAJKOM PROTIV NEVENE ĐURIĆ: Pravi specijale kako bi je provlačio kroz medijsko blato

Autor:

Vesti

08.10.2021

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas ne prestaje sa hajkom protiv mlade i obrazovane poslanice SNS Nevene Đurić.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Nevena Đurić

Na televiziji "Nova S" koja je pod Đilasovom uređivačkom kontrolom, prave se specijali kako bi se Nevena Đurić provlačila kroz medijsko blato.

Nakon što je pokazala kako se znanjem i odlučnošću pobeđuje, na Đilasovim portalima redovno se objavljuju tekstovi koji za cilj imaju da unižavaju mladu poslanicu SNS Nevenu Đurić, što je pokazatelj da šovinizam Đilasovih urednika nema granice.

Podsetimo, poslanica Srpske napredne stranke Nevena Đurić je tokom gostovavanja na RTS odbrusila Dragani Rakić, potpredsednici Demokratske stranke, koja se inače nalazi pod potpunom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Republika

Foto: Printscreen

 

Đurić je istakla da je Đilas prvi pričao da nema vakcina u Srbiji, a potom prvi stao u red da se vakciniše, dodavši da je vakcinisan i predsednik DS Zoran Lutovac.

- Meni je nezamislivo da neko danas u Srbiji govori nešto negativno po pitanju toga kako se Srbija izborila sa koronom. To je prosto nedopustivo. Vaš gazda je prvi govorio kako u Srbiji nema vakcina, pa prvi stao u red da primi te iste vakcine. Jeste primili vakcinu, je l’ primio Lutovac vakcinu, je l’ primio Đilas? Svi ste vakcinisani, ljudi moji - rekla je ona.

Takođe, juče u jutarnjem programu RTS-a vodio se duel između Pavla Grbovića iz Pokreta slobodnih građana i Nevene Đurić iz Srpske napredne stranke u kojem je poslanica iz SNS iznela jake argumente i reagovala na laži Grbovića.

Naime, Pavle Grbović beskrupulozno je napao Nevenu Đurić da je međustranački dijalog bio neuspešan, a zatim se dotakao priče o prebijanju opozicionog aktiviste od strane pripadnika BIA na šta je Nevena Đurić rekla da su u pitanju davno ispričane laži koje apsolutno nemaju veze sa istinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Jana

08.10.2021 18:29

Sramota je što napadaju oovu mladu devojku!

Odgovori 2 11
Mina

08.10.2021 18:59

Nevena ih ne razbila, tako se to radi, posto oni ne znaju kako da je pobede oni ce sada da izmisljaju price samo da bi je napadali i blatili. Vec vidjeno.

Una

08.10.2021 20:53

Đilas pokušava da mnoge ljude provlači kroz medijsko blato , ali on još više time tone!

Mikica

08.10.2021 21:04

Napad na skolovanu, mladu i obrazovanu osobu je za svaku osudu