SMRDOJKOVIĆ I SECIKESIĆ BRUTALNO VREĐAJU ZA ŠAKU ĐILASOVIH EVRA: Prvi operativac naprednjaka Darko Glišić brutalno odgovorio na napade na predsednika

Autor: Republika

Vesti

07.10.2021

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić gostujući na TV Hepi kod Milomira Marića prokomentarisao je nedavne uvrede koji su na račun majke predsednika predsednika Srbije Aleksandra Vučića izrekli Marko Vidojković i Zoran Kesić.

Republika

Foto: eStock/ST

Darko Glišić uzvratio na uvrede Vidojkovića i Kesića

Komentarišući hajku protiv predsednika koja se mesecima vodi protiv šefa države i njegove porodice, Glišić je otkrio da je Vidojkoviću i Kesiću dao nadimke.

U Parovima akademici za Vidojkovića i Kesića

- Onaj Smrdojković i Secikesić dozvoljavaju sebi da u javnom govoru psuju majku predsednika Srbije za šaku evra koje dobijaju od gazde Đilasa. Kad neko u javnosti opsuje majku predsedniku, taj ne zaslužuje ništa više od prezira. I, šta sad od mene očekujete? Da odgovorim - "pa jao, to nije lepo"... Naravno da ne mogu da im se obraćam u rukavicama! Sram, ih, bre, bilo - istakao je Glišić.

On je pojasnio da dodeljivanjem nadimaka Vidojkoviću i Kesiću ne želi nikoga da uvredi, već da koristi svoje pravo da izrazi šta misli o njihovim emisijama u kojima se brutalno napada predsednik Srbije.

- Mariću, ovi kod tebe u Parovima su akademski građani za Smrdojkovića i ostale Đilasove pulene - konstatovao je Glišić.

Slučaj Aleksića

Osvrćući se na slučaj Miroslava Aleksića, potpredsednika Narodne stranke čije je svedočanstvo puno jedinica i dvojki iz srednje škole objavljen u javnosti, o čemu je Republika već pisala, Glišić je sarkastično konstatovao da je Aleksić jedva završio srednju školu.

- I ti ljudi nas nazivaju nepismenima, krezavima, sendvičarima... - naveo je Glišić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading