VUČIĆ UPOZORIO NA VELIKU KRIZU: To pogađa celu Evropu!

Autor:

Vesti

05.10.2021

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u službenoj poseti Sloveniji, odakle se obratio naciji sa važnim informacijama.

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandar Vučić u Sloveniji

Predsednik Vučić je za TV Pink rekao da se približavamo velikoj krizi:

- To pogađa celu Evropu, cene su katastrofa - rekao je predsednik, pa upozorio i na ogroman skok cene energenata.

- Mi srećom imamo gas. Bila je veoma pametna odluka da izgradimo gasovod, uprkos svim pritiscima sa kojima smo se suočavali. Imamo dovoljno gasa i struje za sebe. 

- Građani Srbije ne treba da brinu, obezbedićemo im tople domove. Imaćemo dovoljno i struje i gasa. Imaćemo više nego mnogi drugi u Evropi. Svakako će biti teško, ali borićemo se. Ne pamtim da smo se suočavali sa nečim ovako teškim, a setite se da sam bio tu i u vreme migracija, poplava, korone... A ovo izgleda teže nego sve ostale krize - dodaje.

Podsećamo, predsednik Vučić boravi u dvodnevnoj poseti Sloveniji.

Kako je planirano, prvog dana posete, predsednik Vučić je prisustvovao Samitu šefova država i vlada iz redova Evropske narodne partije.
 
Drugog dana posete, učestvovaće na Samitu lidera Evropske Unije i Zapadnog Balkana, koji će biti održan na Brdu kod Kranja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivana

05.10.2021 21:24

Sve je jasno kao dan. Samo što ne kažu ajde vi sa KiM rešavajte probleme. Nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu i njene građane.Srbija se cela razvija i gradi, ne sme stati na putu razvoja.