MARINIKA I ĐILAS POKUŠAVAJU DA KRIMINALIZUJU VUČIĆA! Ovako je predsednik reagovao kada je ubijen Đinđić: Prisluškivani razgovor u arhivi BIA dokazuje ko laže kao pas

Autor: Republika

Vesti

05.10.2021

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se pogleda naslov na portalu Nova S, koji se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i potpredsednice ove partije Marinike Tepić, koji kaže da je “Vučić bio pijan od sreće jer je ubijen Đinđić”, svaki normalan čovek odmah razume da je u pitanju totalna laž, obojena ličnom mržnjom koju Đilas i Marinika gaje prema Aleksandru Vučiću.

Republika

Foto: Profimedia, Tanjug/J. Ilić

Đinđić i Vučić često razmenjivali mišljenje

Jasno je, naravno, da takav tekst, pun patološke mržnje prema Vučiću, u kom je svaka rečenica laž, nije pisao nikakav novinar ili urednik portala. Jasno je da su ga pisali upravo Marinika Tepić i Dragan Đilas juče dok su jeli skupoceni biftek u ekskluzivnom restoranu na Dedinju, pre nego što su ušli u najnoviji “audi Q7” vredan više od 100.000 evra.

Jasno je da su uz istu količinu mržnje sipali laži o Vučiću dok su se gostili angus biftecima i vinom, baš kao što je Marinika u novinarskim počecima sipala laži o koncentracionim logorima za Hrvate koje su, po njenim rečima, Srbi i država Srbija imali devedesetih godina u Kljajićevu i Begejcima.

Jasno je da su Aleksandar Vučić i Zoran Đinđić bili politički protivnici, ali je takođe apsolutna istina da su jedan prema drugom gajili poštovanje i često razmenjivali mišljenja.

Jasno je da postoji prisluškivani razgovor lidera tadašnje SRS Vojislava Šešelja upravo sa Aleksandrom Vučićem, koji je arhiviran u BIA i u kojem upravo Vučić konstatuje da nije dobro i da mu nije drago što je Đinđić likvidiran.

Republika

Foto: printscreen

Đilasov mediji pokušava da kriminalizuje Vučića

Ali, i da nema tog snimka, jasno je da je ovo jedna notorna laž iz Đilasove i Marinikine kuhinje, koja je samo nastavak kampanje kriminalizacije Aleksandra Vučića, jer kako drugačije da narod zaboravi Đilasovih 619 miliona ukradenih para, ako se svakodnevno ne napadaju Vučić i njegova porodica.

I nije važno šta se priča i laže, važno je da je svaki dan sve jača laž, da se zaboravi kako je prethodna demantovana. Od “pijan od sreće”, sutra će se lako doći do toga da je “lično organizovao ubistvo Đinđića”.

Tako svaki dan od bogatog tajkuna i Marinike Srebreničanke stradaju Vučić, njegov brat, deca, majka, otac. A sve to da se ne priča o “audiju” 100.000 evra i milionima i milionima evra. A baš zbog te pohlepe, gramzivosti i sklonosti lopovluku, pokojni Đinđić je oterao Đilasa od sebe i podneo krivičnu prijavu protiv njega. Đinđić, na kome bi Đilas da gradi svoju politiku čestitost.

Republika

Foto: objektiv.rs, Tanjug/J. Ilić, T. Valič

Marinika i Đilas ulaze u skupoceni džip

I naravno da su Đilasu puna usta priča o Đinđiću i Petom oktobru, jer koristi svaki način da se ogrebe o Đinđićevu političku zaostavštinu. Ali, kako to da baš nijednom nije objavio neku zajedničku fotografiju sa Đinđićem, nastalu posle Petog oktobra?!

Pa, nema ih, jer ga je Đinđić, kao što rekosmo, oterao od sebe. Za razliku od Vučića koji je sa Đinđićem razgovarao, sučeljavali su mišljenja, konsultovali se, o čemu svedoče brojne fotografije, Đilasu je ostalo jedino da se fotografiše sa svojim “audijima” i Marinikom Srebreničankom, kojoj niko ništa odavno ne veruje.

(Republika/Objektiv)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zeljko

05.10.2021 14:19

Tepićeva je i jadna i smešna u isto vreme sa njenim pokušajima novih lažnih afera, jer ni za jednu aferu nema konkretne dokaze.