NISAM VAM JA DRAGAN I GOJKO ĐILAS! Progovorio ministar Mali: PRESTANITE DA LAŽETE!

Autor: Republika

Vesti

05.10.2021

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar finansija Siniša Mali negirao je navode tajkunskih medija o navodnih 24 stana u Bugarskoj.

Republika

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Siniša Mali, ministar finansija

- Na temu o 24 stana, zamolio bih one koji se tim bave da jednostavno prestanu da lažu. Ja imam jedan stan koji sam uredno prijavio. Ja nisam ni Dragan Đilas, ni Gojko Đilas - jasan je bio Mali.

Kako kaže, on je na konferenciju došao kako bi građane obavestio o projektima koji će im omogućiti bolji život i budućnost.

Mali je ocenio da priča o 24 stana zapravo nije prava tema onim ljudima koji se time bave već, kako je rekao, prava tema je to što ne mogu da nađu računa Aleksandra Vučića kojih naravno nema.


- Nije problem njima da meni izmisle 24 stana, tema je gde su računi Vučića kojih naravno nema - rekao je Mali novinarima u Skupštini Srbije.

On je poručio novinarima da ako postoji nešto što nije urađeno u skladu sa zakonom sa svim dokumentima koji to dokazuju odu kod nadležnih organa, ali ih je i pozvao da, kako je rekao, prestanu da lažu.

- Molim vas zbog moje porodice i javnosti, prestanite da lažete na tu temu. Odgovorio sam još pre nekoliko godina. Ako postoji bilo šta što nije u skladu sa zakonom, izvolite, imate nadležne organe - naveo je Mali.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zeljko

05.10.2021 13:06

Da ministar Mali stvarno ima 24 stana ti mediji bi došli direktno za Bugarsku i odradili bi intervju uživo, dakle, nema veze sa vezom ovo šta se priča.

Neko

05.10.2021 18:20

@Zeljko - A ti mu veruješ,gde ima dima ima i vatre!

Mima

05.10.2021 18:42

Mislim da bi Mali do sad sam dao ostavku da je ovo sve istina, prosto mu to nalažu moralna načela.