SNS BEOGRAD: Dok Đilasove narikače kukaju jer ih narod neće, Vučić i SNS ponosno predstavljaju postignute rezultate!

Autor:

Vesti

03.10.2021

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Po ko zna koji put Đilasove narikače kukaju i plaču jer ih narod neće. Tako je i sa današnjim saopštenjem, gde polazeći od sebe, govore kako neko ucenjuje za glasove. Poznato je da je ucena, pretnja i gola mržnja patentirana od strane Đilasa i njegovih poltrona", navodi se u saopštenju GO Beograd SNS.

Republika

Foto: Promo foto

 

Istina je zapravo da da vas narod neće, da ne možete prikupiti potpise ni da vam se neko učlani u stranku, ni da glasa za vas - navode iz gradskog odbora i dodaju:

- Kao po starom, već toliko puta oprobanom receptu, Đilasovci horski kukaju kako ih narod neće i naravno za to su im krivi svi drugi, osim gazde Đilasa. Onima koji nemaju ni program ni rezultate, kao što je slučaj sa Đilasovcima, ostaje samo da kukaju i histerišu, dok ozbiljnim i radnim ljudima, poput nas iz Srpske napredne stranke, ostaje da sa ponosom predstavljamo rezultate koje Srbija, predvođena Aleksandrom Vučićem,  svakodnevno postiže.

- Gradski odbor Beograd zahvaljuje se svima koji podržavaju borbu za dalji napredak Srbije, za mir i stabilnost, zahvaljujemo se svima koji se zajedno sa nama bore za Srbiju i interes svih građana - zaključuju u saopštenju GO Beograd SNS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading