POGLEDAJ SE U OGLEDALO AKO MOŽEŠ! ĐORĐEVIĆ OČITAO LEKCIJU ĐILASU: Bez zrna časti oganizuješ napade na Vučića!

Autor:

Vesti

03.10.2021

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Đorđević oglasio se povodom naručene i podle kampanje usmerene protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Republika

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Zoran Đorđević

Saopštenje Zorana Đorđevića prenosimo u celosti:

Nastavlja se besomučna, spolja naručena i usmeravana, prljava, podla i mrziteljska kampanja protiv predsednika Aleksandra Vučića, ali i članova njegove porodice. U toj gebelsovskoj propagandnoj akciji prednjače, sasvim razumljivo i očekivano, mediji koje novcem opljačkanim od građana Srbije finansira najnetalentovaniji srpski političar, političar u (večitom) pokušaju i tajkun ovdašnji, Dragan Đilas. Taj samozvani vođa nekih interesnih grupica, koje sebe same lažno predstavljaju kao političke partije, zaslepljen patološkom mržnjom prema Aleksandru Vučiću i dodatno frustriran time što nije naišao na razumevanje i dobio podršku evroparlamentaraca za svoju "genijalnu, inženjerskim mozgom osmišljenu ideju" – da se na vlast vrati bez izbora – naredio je svim svojim plaćenicima da još žešće (ako je to ikako moguće, s obzirom na količinu gadosti i laži koje svakodnevno fabrikuju i plasiraju) napadaju predsednika, pri čemu je, očigledno, naređeno i da fokus napada usmere na njegove najbliže, na članove njegove porodice.

Uvideo je Đilas (konačno, dugo mu je trebalo da shvati ono što svi građani Srbije odavno znaju) da pokušaji osporavanja i negiranja uspeha i rezultata koje Aleksandar Vučić svakodnevno postiže, na svim poljima (od međunarodne politike, preko borbe protiv epidemije do ekonomskog napretka Srbije), ne daju nikakav efekat, kao i da njegove "izuzetne poslovne sposobnosti" i nisu baš prihvatljive evroparlamentarcima, od kojih je očekivao "neograničen popust", poput onog i onakvog koji je sebi dodelio u svojim biznis murdarlucima i marifetlucima za reklame, a čiji se efekti po budžet i džepove građana Srbije još uvek istražuju, a deponovani su na tajnim računima širom sveta. Stoga je, ne žaleći novac (koji ionako nije njegov, niti legalno i trudom zarađen), angažovao kuso i repato, alavo i sujetno, mentalno ometeno i karakterno nisko, da svakodnevno, bez prestanka i bez i zrna časti i ljudskosti, napadaju, blate, vređaju i prete predsedniku i članovima njegove porodice, sa nadom da će te njihove bljuvotine dovesti do toga da Aleksandar Vučić sam odustane od političke borbe i od brige za Srbiju i sve njene građane.

Na svojim "objektivnim, profesionalnim i slobodnim“ medijima patentirao je Dragan Đilas u tu svrhu i novu "poslovnu i uređivačko-novinarsku" politiku – vulgarnost. Iz usta jednog umišljenog skribomana, Đilasovog plaćenog jurišnika, na jednom od Đilasovih medija, javnost u Srbiji je mogla da čuje psovke i uvrede do sada nezabeležene u javnom medijskom prostoru Srbije, upućene predsednikovoj majci, a gotovo istovremeno je na onom opskurnom Đilasovom portalčiću osvanuo "članak" koji nastavlja kampanju protiv predsednikovog brata, Andreja, ponavljajući arsenal starih laži o njegovoj tobožnjoj umešanosti u nekakve kriminalne radnje. Za očekivati je da, koliko sutra, "novinarske i moralne gromade" sa Đilasovog platnog spiska, uz sadejstvo kobajagi-političara iz Đilasove interesne grupe, pre svih Marinike Tepić i još ponekog "časnog i čestitog borca za demokratiju" – izbljuju nove (i ponove stare, u skladu sa gebelsovskim propagandnim principima) laži i uvrede upućene predsedniku i članovima njegove porodice, ne izuzimajući čak ni malog Vukana, čiji je jedini greh – što je sin onog čovek kojeg mrze najviše na svetu, Aleksandra Vučića.

Seti se, Dragane Đilase, uprkos zaslepljenosti mržnjom i zavisti koja te razdire, svega što si naredio da se čini predsednikovoj porodici kada sledeći put budeš stao pred kamere. Seti se, još bolje, svega toga kad sebe pogledaš u ogledalu. Ako, bar za trenutak, budeš osetio stid i nešto što makar donekle liči na kajanje – možda za tebe, kao čoveka, i ima neke nade. Što se politike tiče, tu ti, na tvoju veliku žalost, nema pomoći – netalentovan si u tolikoj meri da to već postaje komično.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nedja

03.10.2021 15:24

Opozicija kao da je plaćena da samu sebe uništava. Tuga.

Dera

03.10.2021 15:43

Posle svakog napada on je sve jači a napadači su sve slabiji kod naroda.