ZLATKO LUTOVAC OSUĐUJE SRAMNU IZJAVU ZORANA LUTOVCA: Potrčko "Dragana od Mauricijusa" pruža podršku društvenom talogu!

Autor: Republika

Vesti

27.09.2021

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatko Lutovac, politički aktivista osudio je sramnu izjavu Zorana Lutovca predsednika DS koji je podržao uvrede đilasovskog novinara Marka Vidojkovića upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Foto: Printscreen

Zlatko Lutovac osuđuje sramnu izjavu Zorana Lutovca

- Ova današnja sramna izjava Zorana Lutovca potrčka "Dragana od Mauricijusa" je nečovečna, skandalozna, kojom bi se postideo svaki normalni Srbin - kazao je Zlatko Lutovac.

- Časno i viteško srpsko prezime Lutovaca, ovenčano je i barjakom Lutovaca koji je probušen u bici na Fundini 1876.godine 404 puta i kao takav bio poklon Knjaza Nikole ruskom caru Romanovu. Žalim što se i u ovom slučaju potvrđuje narodna izreka da "u svakom žitu ima kukolja" i sto se ovakvim postupcima baca ljaga na junačko srpsko prezime. Ima nažalost ovakvih poltrona koji ne birajući trenutak i način, pružaju sramnu podršku tajkunskim proleterima kojima ništa nije sveto pa čak ni porodica predsednika Srbije - istakao je on.

- Oštro i sa gnušanjem osuđujem ovu sramnu rekaciju Zorana Lutovca piona "Dragana od Mauricijusa", iznetu na Tviteru kojom pruža podršku društvenom talogu u vređanju majke predsednika Srbije, Aleksandra Vučića! - zaključio je Lutovac.

Foto: Tanjug/T. VALIČ

Zoran Lutovac podržao Vidojkovića

Podsetimo, Zoran Lutovac, predsednik DS, bez imalo srama je na svom Tviter nalogu ne samo podržao uvrede đilasovskog novinara Marka Vidojkovića upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, već je istakao da je takovani voditelj "ostao nedorečen".

Posle svega što je Vućić izgovorio, ostao je utisak da je Vidojković ostao nedorečen - napisao je Lutovac na Tviteru.

Foto: youtube.com/Nova S

 

Vidojković na sav glas psovao

Đilasovski voditelj Marko Vidojković zgrozio je javnost Srbije kada je u programu opsovao majku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. 

- Pi*ka ti materina ona odvratna! Budaletino jedna! - vikao je histerično Vidojković u studiju, u nadi da će njegova prostačka poruka doći od Vučića i da će dobiti pohvalu od šefova. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading