PRLJAVI TRIKOVI OPOZICIJE! Prave lažne naloge i kradu identitete ljudi da bi napadali i psovali Vučića!?

Autor: Republika

Vesti

26.09.2021

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Garašanin obratila se redakciji Republike i istakla da ona nije vređala predsednika Srbije Aleksandra Vučića, već da se na društvenim mrežama neko predstavio kao ona i to uradio.

Republika

Foto: Tanjug/Nikola Anđić, Dragan Kujundžić, Oksana Toskić

Propali opozicionari ne biraju sredstva da blate predsednika Vučića

Povodom teksta koji je objavljen na našem portalu u kojem je objavljena informacija da je Slađana Garađanin putem svog Tviter naloga vređala predsednika Srbije, ona se sada oglasila i objasnila da to nije njen profil.

Ona je u pismu koje nam je poslala istakla da je, za sada, nepoznata osoba zloupotrebila njeno ime, prezime i fotografiju, kako bi već izvesno vreme vređalo predsednika i aktuelnu vlast. 

Slađana Garašanin je istakla da je protiv NN lica još u martu mesecu podnela krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, odeljenju za visokotehnološki kriminal i postupak je u fazi istrage. SBOPK preduzima sve aktivnosti u cilju pronalaženja počinioca ovog krivičnog dela.

Ona je u pismu naglasila da nikada nije imala nalog na društvenoj mreži Tviter, te da je ovakav potez NN lica ugrozio i njenu bezbednost.

Ono što je iz svega ovoga jasno je da sledbenici opozicije ne biraju sredstva da bi napadali predsednika Srbije, pa su spremni da kradu identitete ljudi, kako bi sa lažnih profila to mogli da čine, jer ne smeju sa svojih. Ali kada kradu milione i prebacuju ih na svoje račune širom sveta, ne čudi što se služe i ovakvim prljavim trikovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading