PRSLI S MOZGOM! Mediji pod kontrolom prištinskih vlasti OPTUŽUJU SRBIJU da hoće da IZAZOVE SUKOB!

Autor: Republika

Vesti

25.09.2021

15:11

Kosovski mediji pod kontrolom vlasti u Prištini iznose nebuloze, tvrdeći da Srbija želi da izazove nemire!

youtube.com/Kosovo Online

Pripadnici ROSU na severu Kosova

Prištinske vlasti ne samo da namerno dižu tenziju na severu Kosova i Metohije, već iznose laži, tvrdeći da je Srbija kriva dešavanja u našoj južnoj pokrajini!?

Portal Indeksonline.net je objavio vest u kojoj je Srbiju optužio da želi da izazove nemire, zaboravljajući da su upravo lažne kosovske vlasti na čelu sa kvazipremijerom Aljbinom Kurtijem napravile tenziju kada su odlučile da skidaju srpske tablice na administrativnim prelazima.

Printscreen/Indeksonline.net

Tekst u kojem piše da je Srbija kriva za dešavanja na severu Kosova

Ovaj portal pod naslovom "Srbija preti, poslala je tešku artiljeriju na Jarinje" je besramno u našoj zemlji našao krivca za dešavanja na Kosovu i Metohiji, iako je više nego jasno ko je kriv za sve što se dešava u južnoj srpskoj pokrajini.

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Bonaparta

25.09.2021 16:50

Zar oni imaju mozak? Haradinaj reče da Amerika misli za njih, a oni samo rade. Nema tu prijatelju ni mozga ni pameti. Kada pogledaš one njihove nazovi policajce, imaš utisak kao da su pokupili pijano društvo planinara sa školskim rančevima koji ne znaju ni dal su pošli ili došli. Po pogledima vidiš da pojedini prvi put u životu vidi vojni helikopter koji nosi rakete. Odmah pobegli u mišije rupe. Neko ih slagao da ih one amwričke kante na četri točka štiti od municije. Štiti vas od sačme iz lovačke puške. Ispalili Mi35jedan rafal iz svojih topova od 30 mm ta vaša taxi vozila će biti razbucana kao kad svinja razbuca masan džak. Idite kući dok imate šansu da ne idete nogama unapred.

Slobodan Basic

25.09.2021 17:06

Jadni Oni necevdugo bezace albanci ko Metak da Kosova.A onda vise Nema ulazs na Srbsku teritoriju