SME LI U BRITANIJI DA SE PSUJE MAJKA BORISU DŽONSONU!? Goran Vesić zatražio od vlasnika NOVE S da se ograde od prostačkog napada na predsednika Vučića!

Autor:

Vesti

24.09.2021

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda i član Predsedništva Goran Vesić uputio je danas protestno pismo rukovodstvu investicionog fonda BC Partners iz Velike Britanije, vlasnicima United Group, u čijem sastavu posluje TV kanal Nova S, zbog vređanja majke predsednika Republike Srbije Aleksandar Vučić u emisiji "Dobar, loš, zao" autora Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina.

Republika

Foto: beograd.rs

Goran Vesić uputio protesno pismo vlasnicima Nove S

- Zatražio sam da rukovodstvo BC Partners sankcioniše necivilizovano postupanje njihovih zaposlenih na isti način kao što bi to učinili u Velikoj Britaniji i u svakom demokratskom društvu u Evropi. Menadžment televizije bi se momentalno ogradio od njegovih postupaka i izvinio javnosti zbog gadosti kojima je izložio svoje gledaoce, a posebno decu koja su bez ikakvih restrikcija mogli da gledaju takav program. A kolege takvih "autora" isključili bi ih sami iz redakcije ne želeći da dele radni prostor sa takvim prostacima koji blate jednu časnu i uglednu profesiju kakva je novinarska - naveo je Vesić.

 

Ne smem ni da zamislim kako bi se proveo bilo koji autor na nekoj televiziji u Velikoj Britaniji da opsuje majku bilo kom građaninu ove zemlje u programu uživo, a kamoli britanskom premijeru.

 

Kako kaže, istu reakciju očekuje i od Investicionog fonda BC Partners koji je, kao i svaki strani investitor, dobrodošao da ulaže u Srbiju i da ovde donese deo zapadnih poslovnih vrednosti koje su potrebne našem društvu i ekonomiji, ali koje sigurno ne podrazumevaju psovanje majke predsedniku zemlje u kojoj poslujete.

- U demokratskom društvu kakvo je Srbija, različito mišljenje uvek je dobrodošlo, ali izlivi primitivizma i psovanje majke bilo kom građaninu naše zemlje u programu uživo, a kamoli njenom predsedniku, ne može da bude prihvatljivo i mora najstrožije da bude osuđeno od celokupne javnosti, ako se iskreno zalažemo za izgradnju demokratskog društva u kojem će društveni dijalog i elementarna pristojnost u javnom diskursu biti promovisane kao suštinske vrednosti za koje se zalažu svi ključni akteri našeg javnog života - napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading