KONAČNO I ONI NEŠTO JAVNO DA KAŽU! Oglasio se NATO povodom situacije na Jarinju!

Autor:

Vesti

24.09.2021

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NATO je danas pozvao na hitno smirivanje "situacije" na Kosovu.

Republika

Foto: youtube.com/Kosovo Online

Srbi na Jarinju protestuju protiv odluke Prištine

Portparolka Alijanse Oana Lungesku poručila je u objavi na Tviteru da NATO poziva i Beograd i Prištinu da budu uzdržani, izbegnu jednostrane akcije i vrate se dijalogu.

- Mandat NATO-a i Kfora ostaje da se obezbedi sigurno i zaštićeno okruženje i sloboda kretanja za sve zajednice - navela je Oana Lungesku.

Podsećamo, Srbi danima na Jarinju, na administrativnom prelazu ka Kosovu, protestuju protiv odluke Kurtijeve vlade u Prištini da zabrani prelaz vozilima s tablicama iz centralne Srbije. 

Oni prkose do zuba naoružanim specijalcima iz jedinica ROSU, koji su zaduženi da realizuju ovu odluku Prištine, koja je u suprotnosti sa Briselskim sporazumom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikodim

25.09.2021 12:54

Ne budite naivni,sve je ovo scenario Prištine,Beograda i Brisela o povuci potegni nemirima kako bi mi na kraju dobili samo Sever Kosova koji je šaka jada a Albanci ostatak Kosova.Pametnom dosta.Pregovarati o razgraničenju kako ga naši zovu a u stvari je podela je direktno kršenje Ustava Republike Srbije!Kosovo treba videti kao trenutno okupirano i nikako drugačije.Sve ostalo je izdaja.