SINIŠA MALI OTKRIO DETALJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA: Moji roditelji su zvali Hitnu, a onda je usledio ŠOK ODGOVOR!

Autor:

Vesti

22.09.2021

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Siniša Mali tokom gostovanja na TV Prva govorio je o svom privatnom životu i otkrio neke detalje koje građani nisu znali o njemu.

Republika

Foto: printscreen/TV Prva

Siniša Mali otkrio dosad nepoznate detalje iz privatnog života

Ministar je govorio o svojim drugarima, sa kojima se, kako kaže, još uvek druži.

PRIJATELJI ZA SVA VREMENA

- Singe, Simke, Mali. Mi se znamo iz nekog drugog vremena, neka funkcija pomaže, ali ne utiče na naš odnos. Da li obaramo ruke, da li se grlimo, volimo... Prošli smo fudbal, devojke, utakmice, tuče. To ne možete da zaboravite. Pomažemo se kad god možemo. Voleo bih i da moji klinci imaju takve drugare - poručio je Mali.

O SVOM POREKLU

- Prezime je iz Like, poreklo porodice Mali. Sećam se anegdote, kada su moji zvali Hitnu pomoć pitali su kako se preziva dete, a moji kažu Mali. Oni kažu znamo da je mali, ali recite prezime - ispričao je ministar anegdotu o svom prezimenu.

- Ponosan sam na svoje prezime. Ima još porodica Mali. Kad sam bio mali roditelji su me zvali Kika. Imao sam plavu kovrdžavu kosu, kada sam krenuo u školu zvali su me Mali, "mali, ajde ovde, mali, ajde onde" - rekao je ministar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vrbas

12.06.2023 09:46

Prezime je rusinsko, a on vuče korene iz Kucure.