EVO KO STOJI IZA NAJNOVIJIH DEŠAVANJA NA KOSOVU! Vojislav Šešelj im poručio da se ne igraju vatrom! (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.09.2021

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider radikala Vojislav Šešelj govorići o aktuelnoj situaciji na Kosovu, rekao je da iza svega što se danas i juče dešava na administrativnim prelazima stoje Amerika i velike zapadne sile.

Republika

Foto: printskrin

Šešelj kaže da iza najnovijih dešavanja na Kosovu stoji Amerika

Gostujući u jutarnjem programu TV Pink, Šešelj je rekao da je najvažnije da Srbi sačuvaju jedinstvo i odlučnost i da ne nasedaju na provokacije.

- Srbi ne smeju prvi da zapucaju, ali ako neko zapuca na njih, srpska policija mora zapucati. Neka se ne igraju s vatrom. Ovo što sada Albanci rade, ide na njihovu štetu. Srbija je prošli put bila suzdržana, ali sada neće. Nije ovo Srbija iz 2000. - rekao je Šešelj i dodao:

- Sad je Srbija neuporedivo snažnija, i ne vredi se s njom ovako igrati. Sad upozoravamo celi svet da Albanci rade nešto što nije dozvoljeno. Amerikanci stoje iza ovoga. Ovo je samo jedan u nizu pritisaka na Srbiju. Velike sile su se samoorganizovale da vrše pritisak na Balkan - ističe Šešelj.

Šta je Šešelj još rekao pogledajte u videu ispod:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
zoran

21.09.2021 12:07

Obično lupetanje...preti praznom puškom, utronjao se.

Odgovori 4 10
aleksandar

21.09.2021 18:06

U žestokoj konkurencije besprizornih likova na našoj političkoj sceni, Šešelj je ipak bez premca. Da ga je neko pravio, ne bi mogao tako loše...bar negde bi omanuo...a ovako smo prirodnim putem dobili savršeno besprizorno biće!

Odgovori 4 11
Драган

22.09.2021 05:59

Другим речима иза свега стоје - бритонско-германски окупатори Србије

Dugopamtilo

22.09.2021 12:11

Kada Seseljuga pocne da prica gluposti, to Srbski narod debelo kosta.