"ZORAN MILANOVIĆ JE JEDAN OD GLUPLJIH HRVATSKIH POLITIČARA"! Aleksandar Vulin oštro odgovorio na pljuvačine hrvatskog predsednika!

Autor: Republika

Vesti

21.09.2021

09:56

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin odgovorio je predsedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću, koji je ponovo napao i uvredio Srbiju i njenog predsednika Aleksandra Vučića.

printscreen/TVPink

Aleksandar Vulin kaže da je Milanović odavno dokazao da je ustaša

Podsetimo, hrvatski predsednik Zoran Milanović rekao je na predavanju studentima Kolumbija univerziteta u Njujorku da je “za Srbiju najteža stvar što je Aleksandar Vučić bio jedan od najistaknutijih ratnih huškača devedesetih i to je najveća prepreka za ulazak Srbije u EU”.

- U Hrvatskoj se političari dele na otvorene i prikrivene ustaše. Kada je ne znajući da ga snimaju na sastanku sa takozvanim braniteljima ponosno priznao svoje ustaške korene, Milanović je dokazao da pripada prikrivenim sledbenicima ustaškog pokreta. Ali, da spada i među gluplje hrvatske političare, Milanović je dokazao kada je 2015. godine pokušao da zatvori granice prema Srbiji i potvrđuje to svaki dan kada napada Srbiju i Vučića - poručio je Vulin.

 

 

Komentari (3)

Loading
Danijel

21.09.2021 11:38

Vulin je lepo odgovorio čoveku koji mzri Vučica i Srbiju!

Vojkan

21.09.2021 11:44

Hrvati ne mogu da žive koliko mržnje osećaju prema Srbima. To je jezivo.

Dragan

22.09.2021 03:02

Tako izgleda Milanović traži opravdanje za svoje neuspehe i ne vidi sebe nego napada Vučica.