ANA BRNABIĆ POZIVA NA JEDINSTVO: U toku je najprljavija kampanja i najveći pritisci na Vučića i SNS

Autor: Republika

Vesti

20.09.2021

21:13

Poverenica Gradskog odbora SNS Beograd Ana Brnabić Istakla je da je i pored toga što su izbori mesecima daleko do sada najprljavija kampanja protiv Aleksandra Vučića i SNS već uveliko počela.

printscreen

Ana Brnabić

Ovo je veoma važan trenutak u kojem je neophodno da stranka bude složna i jedinstvena jer su pritisci ogromni i svakim danom sve veći, rekla je Brnabić koja je danas nastavila obilazak opštinskih odbora razgovorom sa članovima i aktivistima Srpske napredne stranke na Voždovcu.

- Napadi koji dolaze od medija koji su ili u njihovom direktnom ili posrednom vlasništvu su svakodnevni i sastoje se u besmislenim i najprizemnijim lažima, od toga koliko koštaju cipele koje nosim, preko lažnih rođaka koje tobož zapošljavamo, do najbrutalnijih napada i uvreda na račun predsednika i njegove porodice.

Svaki novi dan donosi novu laž u cilju diskreditacije i dehumanizacije. Sve to rade isti oni političari koji su vreme na vlasti proveli radeći isključivo za sebe dok su građani Srbije svakoga dana ostajali bez posla i bivali sve siromašniji. Mi moramo da stavimo sve to po strani i ostanemo posvećeni ljudima i rezultatima - rekla je Ana Brnabić.

Dodala je da se SNS na izborima ne bori ni za funkcije ni za stranku, već "za našu opštinu, naš grad i našu zemlju - da nastavi da jača i da se razvija".

- I na dan kada su Srbi na KiM i stabilnost čitavog našeg regiona ponovo, neodgovornošću Prištine i nemarnošću međunarodne zajednice, ugroženi, važno je da se setimo da su Aleksandar Vučić i SNS vratili stabilnost i dostojanstvo Srbiji i Srbima na KiM i da je to još jedna stvar za koju ćemo se boriti na sledećim izborima. Za mir, stabilnost i budućnost - poručila je Brnabić, a navodi se u saopštenju.

Ona je pozvala svakog člana SNS da se aktivno uključi u kampanju jer je razgovor sa građanima i briga o njihovim problemima najbolji način da se odgovori na sve laže koje se svakog dana plasiraju.

Komentari (6)

Loading
Vanja

21.09.2021 05:23

Narod bez ikakve dileme je potpuno svestan šta radi opozicija koja nema ni ideju niti plan već se služi neistinama. Zato ništa ne čudi što svaki novi dan donosi novu laž u cilju diskreditacije i dehumanizacije. Sve to rade isti oni političari koji su vreme na vlasti proveli radeći isključivo za sebe dok su građani Srbije svakoga dana ostajali bez posla i bivali sve siromašniji.

Danijel

21.09.2021 10:28

Sta ce biti kad Vučic pobedi, do tada ce svi najgore da pljuju!

Bilja

21.09.2021 11:17

A zasto kada krenu problemi na KiM ustanu i ovi lesinari od nase bedne opozicije?

Eva

21.09.2021 13:47

Volja naroda je najvaznija a to je podrska SNS