SULUD ZAHTEV SAMOPROZVANOG LIDERA OPOZICIJE: Đilas bi da po svaku cenu uređuje JAVNI SERVIS!

Autor: Republika

Vesti

17.09.2021

17:46

Lider Stranke slobode i pravde pokušava da se na sve načine dočepa vlasti, pa je tako sada sebi dao za pravo da uređuje RTS i RTV.

Tanjug/J. ILIĆ

Dragan Đilas

U predlogu o poboljšanju izbornih uslova, koji je na međupartijski dijalog pod pokroviteljstvom evroparlamenataraca, doneo predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, između ostalog, piše da treba dozvoliti predstavnicima opozicije da tri puta nedeljno samostalno gostuju na RTS i RTV u terminu između 18.30 i 19 sati.

Takođe, predložio je da "Beta, Fonet, Istinomer, Krik, Cins, Birn, Vreme... dobiju pravo da dva puta nedeljno emituju svoje sadržaje u trajanju od po pola sata, na RTS i RTV, u udarnim terminima".

Podsećamo, prema saznanjima "Novosti", predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, došao je na sastanak međustranačkog dijaloga koji se vodi uz posredstvo evroparlamentaraca, sa namerom da se u razmatranje uzme njegov predlog o poboljšanju izbornih uslova.

On je insistirao da se govori o tome, a ne o postojećem dokumentu koji su ranije pripremili evroparlamentarci i dostavili svim učesnicima kako bi mogli da podnesu amandmane.

Kada su evroparlamentarci rekli da postoji dnevni red i da je dogovor da se govori o već postojećem dokumentu, on je napustio sastanak, a nešto kasnije su to učinili i predstavnici DS, PSG i Pokreta za preokret

Komentari (2)

Loading
Ratko

17.09.2021 18:13

aman oce li ga vise neko skloniti u psihijatrisku kliniku

Anđelko

19.09.2021 10:18

Đilas bi da po svaku cenu uređuje JAVNI SERVIS. Tamo je zaradjivao velike pare dok je bio na vlasti.