PAKLENI PLAN MOĆNIKA, OPERACIJA INFARKT I DALJE TRAJE: Zapadni ambasadori našli saveznike u opoziciji, VUČIĆ NA METI!

Autor: Republika

Vesti

16.09.2021

09:38

Nakon što je Saša Janković, bivši Zaštitnik građana obelodanio da su mu strani ambasadori nudili da sa krticama u SNS sruši predsednika Aleksandra Vučića, moćnici su našli nove saradnike u opoziciji koji su voljni da im pomognu u nameri da završe, kako su to nazvali, operaciju "infarkt".

Tanjug/AP

Saša Janković i Aleksandar Vučić

- Vučić ima veliku podršku u narodu i odlične rezultate, a nemoguće ga je kontrolisati, te su skovali plan da ga sa vlasti sklone na suroviji način, narušavanjem njegovog zdravstvenog stanja do maksimuma. Nakon što ih je Janković odbio i povukao se iz politike, stranci i njihovi diplomatski predstavnici su našli nove pulene u taboru opozicionara i naredili im da Vučića napadaju striktno preko porodice, jer je tu najslabiji - navode izvori, i dodaju da upravo zbog realizacije tog gnusnog plana traju beskrupulozni napadi na predsednikovu decu i porodicu.

Prve mete - Andrej i deca

- Meta je u početku bio Andrej, brat predsednika Srbije, a kada su videli da šefu države te laži teško padaju, onda su rešili da pojačaju, te da u igru uključe i Vučićevu decu - ističu sagovornici Alo i dodaju da je plan bio da se konstantnim napadima naruši zdravlje predsednika Srbije.

Da šef države ima problema sa visokim pritiskom, to i vrapci na grani znaju, a opšte je poznato i da ne vodi računa o svom zdravlju jer puno radi i malo spava.

Vučić je 2012. godine zbog visokog pritiska odložio obaveze koje je imao, a 2019. je zbog zdravstvenih problema primljen na VMA.

Nažalost, pojedini ambasadori su u svemu ovome videli šansu da sprovedu svoje gnusne planove a saradnici iz opozicije, ali i neki iz vladajuće stranke su im pomogli u napadima na porodicu predsednika.

Svakodnevni napadi

Koliko ti napadi bole Aleksandra Vučića vidi se i po reakcijama, koje šef države, nažalost, ne krije.

Predsednik Vučić je krajem avgusta rekao povodom napada na članove porodice, sina Danila i brata Andreja, pa kako kaže i najmlađeg sina Vukana, da tako brutalnu kampanju nikada nije video.

- Bolje da me ubijete nego decu da mi napadate. Šta biste vi radili da vam decu napadaju svaki dan - rekao je Vučić gostujući na TV Prva.

Vasiljević: Ovo ga je pogodilo

Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Republike, govorila je o izjavi Saše Jankovića, nekadašnjeg kandidata za predsednika Srbije, da je trpeo jedan vid pritisaka sa raznih strana da se približi Vučiću, kako bi ga rušio iznutra i u nekom trenutku došao na njegovo mesto.

- Janković ni na koji način nije bio blizak predsedniku Vučiću. Jankovića poznajem više godina, i poznajući ga nemam razlog da sumnjam u istinitost njegovih reči - kazala je ona i pozvala Jankovića da kaže ko mu je te "gnusne stvari" predlagao. O tome kako je Vučić primio tu vest, ona je rekla da veruje da ga je to pogodilo.

- Verujem da ga je pogodilo, da ni on nije mogao da pretpostavi do koje mere ovo ludilo i strašne namere idu kod stranih ambasada - rekla je ona.

Vučić: Znam ko se nadao da ću umreti

Vučić je izjavio da je uveren da je rekao istinu, iz koje se jasno vidi da pritisak vrše ambasadori pojedinih zemalja, dodajući da je izjava istorijski važna. Na pitanje kako je doživeo tu Jankovićevu izjavu, Vučić je rekao da za njega tu nema prevelikih novosti, ali da je zahvalan Jankoviću što je to javno rekao.

- Siguran sam da nije slagao - naglasio je on i dodao da ne želi da ispaljuje reči kako bi glumio žrtvu ili junaka.

 Vučić je naveo da se radi o ozbiljnim stvarima, koje svedoče o vremenu u kojem živimo.

- Važno je da je Janković rekao da su to ambasadori, a ne niži službenici. Znam da nije slagao. To su direktni predstavnici pojedinih zemalja. To je važna činjenica. Mislim da znam i koji - rekao je on.

Komentari (1)

Loading
Aleksandar Pavic

16.09.2021 16:24

Овде се преко свих предњи и угрожавања живота председнику Александру Вучићу олако прелази. Никада нема епилога сега тога и не казне се починиоци. Сетимо се само оружја у Јањинцима, затим Др. Небојше Стефановића који га је прислушкивао затим и Тијана (или Тајана) Ајфон му је радила о глави, затим вечни Ђилас, Шолак, онда уредништво НИН-а са снајпером на насловној страни, па сада и Саша Јанковић је умешан на неки начин, а можда и није, немам времена да анализирам само видим да се увелико спомиње да би скренуо пажњу са претходног претитаља и прислушкивача Др. Небојше који је сада заузео још моћнију позицију и руководи војском, да можда не изврши државни удар? Преко свега тога Србија олако прелази и никада се ствари не истерају на чистац. Тешко теби Србијо и народе српски. То све раде они који би да виде слабу Србију и на коленима, а поред два константна непријатеља захваљујући раду Народне скупштине Србије видим да се појавио и трећи, када сам виде слику у рукама посланика мислио сам да је то Шолак јер нисам знао како изгледа, али су ме посланици упутили да је то Гојко!!! Ђиласов брат Гојко... еее бре докле више, колики притисци и сви на нашег председника Вучића. Недај се председниче. Живела Србија, живео председник Алекснадар Вучић мој имењак.