NISAM MOGAO DA DAM VUČIĆEV KARTON JER GA NEMAM! Dačić se oglasio o aferi koja trese Srbiju!

Autor: Republika

Vesti

16.09.2021

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Skupštine Srbije i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić osvrnuo se na izjavu Saše Jankovića da su mu strane ambasade nudile da iz pomoć pojedinaca iz Srpske napredne stranke sruši predsednika Aleksandra Vučića.

Republika

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik parlamenta Ivica Dačić

- Nisam ni ruski, ni američki čovek, ja sam srpski čovek. Da li sam ja u nekim stranim ambasadama, pa to je smešno, znate šta, svih ovih godina u zavisnosti od politike koju vodite, vas tretiraju na jedan i drugi način. Više je pokrenuta teza da je Socijalistička partija Srbije povezana sa Rusijom... Naravno da svako ima neke simpatije u odnosu na neke strane zemlje, ali mi smo uvek vodili politiku da se odlučuje u Srbiji - rekao je Dačić za Kurir.

Na pitanje ko bi mogao da bude u stranim ambasadama i kako se uopšte ulazi u to, Dačić je rekao:

- Strane službe prvo gledaju vaše ponašanje, sa kim se srećete, šta radite, o čemu razgovarate. Možda godi vama kada kažu: "Vi ste pogodni da na primer zamenite Vučića!". Ovde je reč i o ljudima koji se nalaze na ozbiljnim mestima. Ja nisam mogao da dam zdravstveni karton Vučića, jer ga nema, to je mogao da uradi neko ko ga ima. Vi imate 1000 i nešto priskuškivanih razgovora od strane MUP-a. To je zaista jedan državni udar - naveo je Dačić i dodao:

- Ja mislim da on treba sve to da pohapsi, svako ko je radio protiv predsednika Srbije. To je podrivanje društvenog sistema, to treba da se nađe na sudu - rekao je Dačić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Luka

16.09.2021 11:53

To je moglo sve poteći od Engleske ambasade,jer je poznato da su Englezi svugde bili veliki mučkaroši

psihijatar

16.09.2021 21:43

Što meni ne ponudiše..................